bitcoinBTC/USD
$ 61,792.56 0.63%
ethereumETH/USD
$ 2,398.26 1.02%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.05%
bnbBNB/USD
$ 560.24 0.83%
solanaSOL/USD
$ 141.91 0.69%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.06%
xrpXRP/USD
$ 0.53131 0.21%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,397.38 1.01%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.108134 1.48%
tronTRX/USD
$ 0.1538 1.86%

$10,000,000 Wordt Uitgedeeld Zonder Voorwaarden Aan Amerikaanse Counties Die Klaar Zijn om een Gegarandeerd Inkomen Programma te Starten

Image

**$10 miljoen wordt uitgedeeld zonder voorwaarden aan Amerikaanse counties die klaar zijn om een gegarandeerd inkomen programma te starten**

Hallo allemaal! Er gebeuren interessante dingen in de Verenigde Staten! Er zijn garantieprogramma’s voor inkomens die zich verspreiden door het hele land, en twee grote provincies bereiden zich voor om miljoenen dollars te geven aan mensen die het financieel moeilijk hebben.

De non-profitorganisatie Inland SoCal United Way werkt samen met het California Department of Social Services aan een nieuw pilotprogramma. Dit programma is ontworpen om maar liefst $10 miljoen te schenken aan inwoners van San Bernardino en Riverside Counties.

Specifiek deelt het programma $600 uit aan 500 toekomstige moeders en $720 per maand aan 120 voormalige pleegkinderen gedurende anderhalf jaar. Daarnaast zullen deelnemers willekeurig geselecteerd worden voor een controlegroep, die helpt bij het evalueren van de resultaten van het programma. Ze ontvangen geen maandelijkse betalingen, maar krijgen wel een vorm van prikkel.

Alle deelnemers aan het programma krijgen toegang tot middelen die hen zullen helpen hun financiële welzijn te verbeteren. Aanmeldingen worden verwacht in de komende maanden te openen.

Om in aanmerking te komen, moeten toekomstige moeders een huishoudinkomen hebben van minder dan $90,616 per jaar, minstens 18 jaar oud zijn, in de eerste zes maanden van hun zwangerschap zitten op het moment van aanmelding, en inwoner zijn van Riverside County en door een instantie die met het programma werkt, doorverwezen worden.

Lees ook  Bitwise CIO Matt Hougan zegt dat de instroom in spot Bitcoin ETF's de komende jaren zal blijven - Hier is waarom

Voormalige pleegkinderen die 21 jaar worden en in San Bernardino en Riverside Counties wonen, mogen zich ook aanmelden.

Het programma zal gedeeltelijk gefinancierd worden door een subsidie van $5 miljoen van het California Department of Social Services. De rest van de financiering zal afkomstig zijn van verschillende stichtingen, publieke instanties, non-profitorganisaties en particuliere donateurs.

Kimberly Starrs, de president-directeur van Inland SoCal United Way, zegt: “Vandaag nemen we een gedurfde stap naar een rechtvaardigere toekomst voor inwoners van de Inland-regio. De lancering van ons Guaranteed Income Pilot belichaamt onze inzet om de barrières die de verwezenlijking van dromen belemmeren, uit te roeien. Met de steun van onze raad van bestuur, financiers en partners zaaien we zaden van verandering die uitgroeien tot een oogst van empowerment voor generaties die komen.”

*Disclaimer: Dit artikel is gebaseerd op persoonlijke interpretatie en representeert geen financieel advies.*

De post $10.000.000 wordt uitgedeeld zonder voorwaarden als Amerikaanse provincies zich voorbereiden om Guaranteed Income Programma te lanceren, verscheen eerst op The Daily Hodl.

Reageer nu

Scroll naar boven