bitcoinBTC/USD
$ 67,477.08 0.44%
ethereumETH/USD
$ 2,633.60 1.59%
tetherUSDT/USD
$ 0.999451 0.07%
bnbBNB/USD
$ 594.80 0.80%
solanaSOL/USD
$ 167.46 0.14%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.533451 2.33%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,631.78 1.62%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.139932 2.70%
tronTRX/USD
$ 0.160417 1.32%

Aventus Netwerk bevestigt lancering van Aventus 2.0, cruciaal voor het stimuleren van zakelijke toepassingen naar Polkadot.

Image

Het Aventus Network heeft vandaag de lancering van Aventus 2.0 bevestigd, een evolutie van het netwerk die is gericht op het versterken van de basis voor langetermijngroei en waardecreatie. Deze update introduceert verschillende strategische initiatieven om de netwerkprestaties en bruikbaarheid van belanghebbenden te verbeteren.

Een van de belangrijkste doelen van Aventus 2.0 is het verhogen van het transactievolume en het algemene netwerkgebruik, evenals het uitbreiden van het ecosysteem door succesvolle partnerschappen aan te gaan en de betrokkenheid van tokenhouders te verbeteren. Dit wordt gerealiseerd door onder andere een liquiditeitsmijnbouwprogramma en een burn-mechanisme voor het verminderen van het aanbod van tokens.

Het Aventus Services-team zal de visie van Aventus 2.0 de komende vier maanden implementeren, nadat AVT-tokenhouders hebben gestemd voor de uitvoering ervan. Dit benadrukt het streven van Aventus naar gemeenschapsgestuurde besluitvorming en consensus.

Lees ook  Crypto-analist zegt dat op Ethereum gebaseerde altcoin veel hoger zal gaan, updates prognose voor Bitcoin en Dogecoin

De update omvat drie hoofdonderdelen, waaronder een model voor layer-three appchain waarmee bedrijven kunnen profiteren van de voordelen van het Aventus Network, een liquiditeitsmijnbouwprogramma op Uniswap en een beloningssysteem voor collators om de veiligheid van het netwerk te garanderen.

Alan Vey, oprichter van Aventus, benadrukt het belang van deze update en het streven om meer waarde te leveren aan belanghebbenden. Het appchain-model heeft al tractie gekregen, met bestaande gebruikers die positieve ervaringen delen.

Aventus streeft ernaar om vertrouwen te creëren en groei te ontsluiten voor klanten door innovatieve Web 3.0-oplossingen te ontwikkelen. Met diepgaande branchekennis en een focus op de behoeften van ondernemingen, biedt Aventus een veilige en betrouwbare omgeving voor het lanceren van marktleidende programma’s en productactivaties.

Disclaimer: Dit artikel is gebaseerd op eigen perspectief en geeft geen financieel advies.

Scroll naar boven