bitcoinBTC/USD
$ 67,579.11 2.06%
ethereumETH/USD
$ 2,647.45 3.24%
tetherUSDT/USD
$ 0.999992 0.04%
bnbBNB/USD
$ 598.45 1.37%
solanaSOL/USD
$ 168.51 0.72%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.00%
xrpXRP/USD
$ 0.544209 0.67%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,647.76 3.21%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.145856 1.83%
tronTRX/USD
$ 0.158993 1.93%

Sui lanceert SuiHub Dubai, haar eerste wereldwijde hub voor het stimuleren van Web 3.0 innovatie

Image

Een spannend nieuws in de wereld van blockchain! Sui heeft SuiHub Dubai geopend, de allereerste van een reeks hubs over de hele wereld die zijn opgezet om blockchainontwikkelaars en ondernemers te ondersteunen. Deze hub, gelegen in Expo City Dubai – een belangrijke techhub in de regio, heeft als doel samenwerking en innovatie te bevorderen. Ghaf Studios en Sui slaan de handen ineen om ondersteuning en financiering te bieden aan lokale Web 3.0-pioniers en bouwers, als onderdeel van een bredere inspanning voor regionale groei.

*Disclaimer: De informatie in dit artikel is gebaseerd op eigen perspectief en niet bedoeld als financieel advies.*

Sui, de blockchain van layer-one die bekend staat om zijn uitmuntende prestaties en schaalbaarheid, heeft vandaag de opening aangekondigd van zijn eerste SuiHub in samenwerking met Ghaf Group, de vooraanstaande blockchainpartner in de MENA-regio.

Deze nieuwe hub is de eerste van meerdere geplande hubs over de hele wereld. Dubai is strategisch gekozen als locatie voor de eerste SuiHub vanwege zijn bloeiende tech-ecosysteem en toewijding aan innovatie.

SuiHub Dubai, gevestigd in Expo City Dubai, zal een sleutelrol spelen in Sui’s missie om een wereldwijd netwerk van Sui-werkruimtes en gemeenschapscentra te creëren, waardoor bouwers in staat worden gesteld om DApps (gedecentraliseerde toepassingen) te ontwikkelen en blockchain-technologie te bevorderen.

Lees ook  Miljardair Chamath Palihapitiya zegt dat het logisch is voor landen om Bitcoin in een dual-currency omgeving te houden.

De hub zal startup-oprichters in Dubai toegang bieden tot workshops, technische ondersteuning, gemeenschapsevenementen en financiële middelen en technische expertise om ervoor te zorgen dat ze de nodige ondersteuning hebben om hun projecten te lanceren en op te schalen met behulp van de blockchain-infrastructuur van Sui.

Het wordt verwacht dat SuiHub Dubai de positie van Sui als toonaangevend platform voor Web 3.0-ontwikkeling in de MENA-regio zal versterken, vooral nu Dubai zich blijft inzetten voor de snelle adoptie van blockchaintechnologieën.

Met Expo City als thuisbasis voor deze nieuwe hub, wordt het belang van geavanceerde technologie benadrukt en creëert het de ideale omgeving voor SuiHub Dubai.

De opening van SuiHub Dubai versterkt de aanwezigheid van Sui in de regio, voortbouwend op eerdere initiatieven zoals de samenwerking met AUS (American University of Sharjah) in 2024, waardoor de AUS-Sui Blockchain Academy werd gelanceerd.

Met deze lancering bevestigt Sui zijn toewijding om een gedecentraliseerd, op bouwers gericht ecosysteem op te bouwen dat ontwikkelaars in verschillende regio’s ondersteunt.

Blijf op de hoogte, want binnenkort worden er meer hubs aangekondigd die zijn ontworpen om lokale ondersteuning en middelen te bieden voor blockchainontwikkelaars die werken op het Sui-platform.

*Disclaimer: De informatie in dit artikel is gebaseerd op eigen perspectief en niet bedoeld als financieel advies.*

Scroll naar boven