bitcoinBTC/USD
$ 59,703.00 1.82%
ethereumETH/USD
$ 2,361.71 1.43%
tetherUSDT/USD
$ 0.999903 0.28%
bnbBNB/USD
$ 559.12 1.87%
solanaSOL/USD
$ 137.42 1.39%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.29%
xrpXRP/USD
$ 0.527494 0.51%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,360.29 1.66%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104694 2.37%
tronTRX/USD
$ 0.158758 0.88%

Ubisoft lanceert Champions Tactics: Grimoria Chronicles als eerste Web 3.0 game met de Oasys Layer Two HOME Verse.

Image

10 oktober 2024 – Parijs, Frankrijk


Toonaangevende videogame-ontwikkelaar Ubisoft heeft aangekondigd dat het zijn eerste game lanceert die naadloos gebruikmaakt van Web 3.0-technologieën.

Op 23 oktober 2024 wordt ‘Champions Tactics: Grimoria Chronicles’ uitgebracht op HOME Verse, het layer two-netwerk dat deel uitmaakt van het Oasys-gamingecosysteem.

Bijna een jaar na de eerste aankondiging op IVS Kyoto, zal Ubisoft zijn eerste stap zetten in Web 3.0-gaming met de steun van Oasys en double jump.tokyo.

‘Champions Tactics: Grimoria Chronicles’ is een tactische RPG waarin spelers een team van mythische ‘kampioenen’ samenstellen en ze betrekken in opwindende PvP (speler-tegen-speler) gevechten terwijl ze de donkere en mystieke wereld van Grimoria verkennen.

Nicolas Pouard, vicepresident van het Ubisoft Lab, zei:

“Bij Ubisoft Strategic Innovation Lab is ons doel om voorlopers te zijn in het leveren van innovatieve spelerservaringen. Met Champions Tactics streven we ernaar dat Web 3.0-technologie naadloos op de achtergrond vervaagt, zodat spelers zich volledig kunnen onderdompelen in het plezier en de strategie van het spel. Onze focus ligt op het verbeteren van de gameplay door nieuwe mogelijkheden te ontsluiten, en met de teamcreatie-smederij recreëren we de vreugde van spelen met echte speelgoed en miniaturen, en brengen we die hands-on opwinding naar het digitale rijk.”

Centraal in Champions Tactics ligt een verzameling van 75.000 kampioenen – digitale verzamelobjecten die dienen als de belangrijkste personages in de duistere fantasiewereld van Grimoria.

Elke kampioen bezit unieke eigenschappen en vaardigheden, waardoor spelers hun ultieme team kunnen samenstellen en optimaliseren.

Door strategisch hun team van drie kampioenen te selecteren, kunnen spelers hun tegenstanders domineren en roem grijpen in intense PvP-showdowns.

De ‘smederij’ stelt spelers in staat om nieuwe kampioenen te maken door de unieke krachten en eigenschappen uit hun bestaande verzameling te combineren, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn voor strategische meesterschap.

Dit crafting-systeem stelt spelers in staat om op maat gemaakte kampioenen te creëren, nieuwe vaardigheden vrij te spelen en teamdynamiek te verbeteren. De smederij is essentieel voor degenen die hun selectie willen verfijnen en de ranglijst willen domineren.

Ubisoft’s eerste 10.000 PFP (profielfoto) collectie, The Warlords, was de meest gehypete mint van Q3 2023, en de 75.000 kampioenen die in juli 2024 werden uitgegeven, braken meer records.

Terwijl de spanning zich opbouwt voor de lancering van Champions Tactics, is de community uitgegroeid tot meer dan 100.000 volgers op X en 50.000 Discord-gebruikers.

Gesloten alfatests en bètatests, waarbij duizenden spelers betrokken waren, hebben geleid tot positieve feedback en hebben geholpen om de mechanica van het spel verder te verbeteren.

Sylvain Loe-Mie, uitvoerend producent van het spel, zei:

“Met Champions Tactics:

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en is slechts bedoeld vanuit eigen perspectief.*Ben jij klaar voor een nieuwe gaming ervaring in Web 3.0? Grimoria Chronicles belooft een game-ervaring die jou als speler echt centraal stelt. Het gaat niet alleen om GameFi – het draait om pure, meeslepende gameplay die spelers aantrekt en hen de vrijheid geeft om hun bezittingen te bezitten en de toekomst van het spel vorm te geven.

Het team achter Grimoria Chronicles heeft gewerkt aan geliefde franchises zoals Assassin’s Creed, Heroes of Might and Magic, Rayman, Mighty Quest en Far Cry van Ubisoft. Met die ervaring zijn ze nu bezig met iets compleet nieuws voor alle spelers, niet alleen voor de Web 3.0 fans.

Samen met Ubisoft zal Oasys de allereerste Web 3.0-game in thuisversie lanceren om ervoor te zorgen dat de blockchain-elementen van Champions Tactics optimaal zijn. Door de combinatie van videogame-stijl gameplay met verbeterde Web 3.0 functies, belooft Champions Tactics het beste van beide werelden te bieden, met een boeiend spel dat regelmatig spelen beloont.

Ryo Matsubara, de vertegenwoordigende directeur van Oasys, zei: “We zijn verheugd dat Ubisoft ervoor heeft gekozen om hun eerste Web 3.0-game op HOME Verse te lanceren, de Oasys [laag twee] waarvan de architectuur is ontworpen om een naadloze speelervaring te ondersteunen.”

Disclaimer: Dit artikel is puur informatief vanuit ons eigen perspectief en biedt geen financieel advies.Het trifecta-aanpak omvat een snel netwerk aangedreven door de gamegemeenschap, een schaalbaar netwerk aangedreven door AAA-game developers en een blockchain die de beste gebruikerservaring biedt met snelle transacties en nul gasvergoedingen. Deze aanpak bereidt deelnemers voor op het betreden van de Oasys en spelen.

Voor meer informatie over Oasys, bekijk de onderstaande links.

Website | X | Discord | Telegram

Over double jump.tokyo

Opricht in 2018, double jump.tokyo Inc. is een toonaangevende Japanse startup die voorop loopt in Web 3.0 oplossingen en de ontwikkeling van blockchain-games, met opmerkelijke successen zoals My Crypto Heroes en Brave Frontier Heroes.

Als technologieleverancier werkt het bedrijf samen met grote ondernemingen om de naadloze integratie van blockchaintechnologieën in hun games en algemene bedrijfsstrategieën te vergemakkelijken.

Ondersteund door vooraanstaande investeerders, waaronder Circle, Gate Ventures, Protocol Labs, SBI Investment, Sony Group en WEMADE, heeft double jump.tokyo samenwerkingen met giganten uit de sector zoals SEGA, Square-Enix, Bandai-Namco, Ubisoft en LINE.

Met als duidelijke missie om de wereldwijde adoptie van blockchaintechnologieën te stimuleren, is het bedrijf toegewijd aan het transformeren van de wereldwijde gaming- en entertainmentindustrie.

Voor meer informatie over double jump.tokyo, bekijk de onderstaande links.

Website | X

Contact

Gal Raviv, MarketAcross

Deze inhoud is gesponsord en moet worden beschouwd als promotiemateriaal. De meningen en verklaringen die hierin worden geuit, zijn die van de auteur en weerspiegelen niet de meningen van The Daily Hodl. The Daily Hodl is geen dochteronderneming van of eigendom van ICO’s, blockchain-startups of bedrijven die adverteren op ons platform. Beleggers moeten hun due diligence doen voordat ze investeringen met hoog risico doen in ICO’s, blockchain-startups of cryptocurrencies. Wees ervan bewust dat uw investeringen voor uw eigen risico zijn en eventuele verliezen die u lijdt, uw verantwoordelijkheid zijn.


Volg ons op Twitter Facebook Telegram

Bekijk de nieuwste brancheaankondigingen  

 

Ubisoft zal Champions Tactics: Grimoria Chronicles lanceren als zijn eerste Web 3.0 game met de Oasys Layer Two HOME Verse. Het bericht werd voor het eerst gepubliceerd op The Daily Hodl.

*Disclaimer: De tekst hierboven is vanuit eigen perspectief geschreven en biedt geen financieel advies.*

Lees ook  Analist Nicholas Merten zegt dat XRP-concurrent met 200% kan stijgen, updates overzicht van Aave, Compound en Uniswap.
Scroll naar boven