bitcoinBTC/USD
$ 61,090.37 1.92%
ethereumETH/USD
$ 2,415.18 1.05%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.05%
bnbBNB/USD
$ 572.52 1.79%
solanaSOL/USD
$ 140.22 2.60%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.09%
xrpXRP/USD
$ 0.527303 0.63%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,413.92 1.06%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.108039 0.65%
tronTRX/USD
$ 0.160789 0.37%

Nieuwe introductie van IDscore – Rewardable’s op data gebaseerd reputatiesysteem

Image

Rewardable heeft onlangs IDscore gelanceerd, een innovatief reputatiesysteem gebaseerd op gegevens dat is ontworpen om gebruikers te verifiëren, evalueren en rangschikken. In de hedendaagse digitale wereld is het opbouwen van vertrouwen op online platforms van cruciaal belang, vooral bij het betreden van taakgerichte economieën en gig-werkomgevingen. Om hierop in te spelen, komt Rewardable met IDscore, een geavanceerd systeem dat gebruikers beoordeelt op basis van hun betrokkenheid, taakprestaties en gekoppelde sociale media-accounts.

IDscore biedt niet alleen voordelen voor platformgebruikers, maar geeft bedrijven ook een betrouwbaar instrument om zich te richten op hoogwaardige, geverifieerde leads. Het systeem combineert identiteitsverificatie met prestatie-indicatoren, wat zorgt voor authentieke interacties en waardevolle leads voor bedrijven.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies. De informatie wordt verstrekt vanuit ons eigen perspectief.*

IDscore draait om twee cruciale functies: gebruikersverificatie en prestatiescore. Het systeem onderscheidt zich door functies zoals geverifieerde identiteit, prestatiescore, social media-integratie en reputatietransparantie te bieden. Daarnaast zal IDscore een API hebben waarmee bedrijven de reputatie van gebruikers kunnen controleren op basis van gedeeltelijke informatie zoals e-mailadressen of social media-handles.

Lees ook  Analyst: Bitcoin kan binnen enkele dagen een pre-halvering rally ontbranden - hier is zijn vooruitzicht

Waarom is IDscore zo belangrijk? Dit innovatieve systeem vertegenwoordigt een grote sprong voorwaarts voor platforms die vertrouwen op door gebruikers gegenereerde taken. Door gebruikers te verifiëren en te beoordelen op basis van hun prestaties, voegt IDscore een extra laag van verantwoording en transparantie toe.

Bedrijven en taakmakers kunnen met meer vertrouwen hun taken toewijzen, wetende dat degenen die deze taken uitvoeren authentiek en betrouwbaar zijn. IDscore zal onmisbaar worden voor platforms en bedrijven die streven naar vertrouwen, kwaliteit en transparantie in hun activiteiten.

Scroll naar boven