bitcoinBTC/USD
$ 65,581.57 0.43%
ethereumETH/USD
$ 2,662.75 0.04%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.09%
bnbBNB/USD
$ 600.52 1.78%
solanaSOL/USD
$ 157.14 0.17%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.613968 4.14%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,660.78 0.02%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.123583 0.40%
the-open-networkTON/USD
$ 5.90 0.34%

Top crypto-analist zegt dat dingen weer ‘gek’ gaan worden met memecoins – Dit zijn zijn favoriete keuzes

Image

Een bekende crypto-analist die beroemd is vanwege zijn nauwkeurige voorspellingen over altcoins, is optimistisch over memecoins.

De pseudonieme handelaar Bluntz deelt met zijn 276.300 volgers op het social media platform X dat diverse memetokens grote doorbraken doormaken, wat hem doet geloven dat het memecoin-seizoen weer aanbreekt.

Een altcoin waar hij zijn oog op heeft laten vallen, is de op Solana (SOL) gebaseerde memecoin Bonk (BONK).

“BONK maakt deel uit van mijn Noah’s ark-portfolio, vandaag ook een mooie doorbraak. Ik verwacht dat de dingen weer ‘gek’ zullen worden met memecoins,” aldus Bluntz.

Uit zijn analyse van de grafiek blijkt dat hij voorspelt dat BONK zal stijgen naar $0,000045. Op dit moment wordt BONK verhandeld voor $0,000023, wat neerkomt op een stijging van meer dan 7% op de dag.

Bluntz gelooft ook dat memecoins zullen blijven profiteren van grote stijgingen en de meeste andere cryptovermogens zullen overtreffen.

“Het memecoin-superseizoen is echt, alleen hadden de meeste mensen het timingaspect verkeerd. Kies je munten zorgvuldig, neem een ​​positie in en blijf rustig, verkoop niet te snel.”

De cryptohandelaar identificeert specifiek een handvol memecoins die volgens hem de leiding zullen nemen in de cryptomarktrally, waaronder Pepe (PEPE), Bonk, dogwifhat (WIF), Popcat (POPCAT) en Simon’s Cat (CAT).

Bluntz deelt ook zijn visie op Bitcoin (BTC). Eerder voorspelde hij dat Bitcoin eerst zou corrigeren naar $57.500 voordat het een parabolische stijging naar $95.000 zou maken.

Lees ook  Bijna $50.000.000 zal worden uitgedeeld aan slachtoffers van Curve Finance Exploit na stemming.

Nu zegt de analist echter dat de recente prijsactie van BTC hem doet geloven dat Bitcoin waarschijnlijk een parabolische rally zal starten zonder een grote dip.

“Gezien de prijsactie van vandaag denk ik dat we waarschijnlijk rechtstreeks omhoog zullen schieten zonder een dip tussendoor. Blijf wel voorzichtig.”

Op dit moment wordt Bitcoin verhandeld voor $65.809, met een lichte stijging gedurende de dag.

Mis geen enkel nieuws – Abonneer je om e-mailmeldingen rechtstreeks in je inbox te ontvangen. Volg ons op X, Facebook en Telegram. Blader door The Daily Hodl Mix.

**Disclaimer: De meningen geuit op The Daily Hodl vormen geen financieel advies. Het is aan beleggers om hun eigen onderzoek te doen voordat ze risicovolle investeringen doen in Bitcoin, cryptocurrency of digitale activa. Houd er rekening mee dat uw transacties en investeringen op eigen risico zijn, en eventuele verliezen die u zou kunnen lijden, zijn uw eigen verantwoordelijkheid. The Daily Hodl stelt noch de aankoop noch de verkoop van cryptocurrencies of digitale activa voor, en is geen beleggingsadviseur. Let op dat The Daily Hodl deelneemt aan affiliate marketing.**

Gegenereerde afbeelding: Midjourney.

Het bericht Dingen worden weer ‘gek’ met memecoins, zegt top crypto-analist – Hier zijn zijn leidende keuzes verscheen eerst op The Daily Hodl.

Scroll naar boven