bitcoinBTC/USD
$ 63,212.94 0.06%
ethereumETH/USD
$ 2,574.21 0.26%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.04%
bnbBNB/USD
$ 590.14 0.91%
solanaSOL/USD
$ 144.53 2.15%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.04%
xrpXRP/USD
$ 0.590689 1.56%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,573.13 0.27%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106553 2.08%
the-open-networkTON/USD
$ 5.58 1.06%

Investeringsreus Franklin Templeton bouwt aan blockchain financiële diensten voor gereguleerde effecten op Solana

Image

**Investeringsreus Franklin Templeton bouwt aan blockchain financiële diensten voor gereguleerde effecten op Solana**

Franklin Templeton, een grote speler op het gebied van financiële diensten, is bezig met het ontwikkelen van een geldfonds voor gereguleerde effecten op het smart contract platform Solana (SOL). Tijdens een sessie op het Solana Breakpoint 2024-evenement legde Mike Reed, hoofd digitale activa-partnerschapsontwikkeling bij Franklin Templeton, uit dat de laatste stap van hun project is om native te ontwikkelen op de Solana blockchain.

Volgens Reed zullen de tokens die het bedrijf op Solana uitgeeft, authentieke eigendomsrecords vertegenwoordigen. “We gebruiken geen derde partijen, we zetten authentieke data op de blockchain. Het eigendomsrecord wordt niet elders bijgehouden, de token zelf is het eigendomsbewijs. De token in uw portemonnee is uw authentieke eigendomsrecord.”

Reed benadrukte waarom Franklin Templeton koos voor Solana boven Ethereum (ETH) als blockchain platform. “Wat we waarderen aan Solana is de snelheid – we willen snel geld kunnen verplaatsen. De kostenefficiëntie van on-chain transacties is een voordeel voor zowel ons bedrijf als eindgebruikers. De moderne architectuur en de normen die Solana hanteert zijn van groot belang voor ons. We werken aan standaarden die volgens ons in de hele industrie moeten worden toegepast. Tot slot is het team van Solana fantastisch om mee samen te werken en hun ontwikkelingstools zijn ongeëvenaard.”

Lees ook  Topanalist onthult enorm prijsdoel voor opkomende Ethereum-rivaal, noemt Altcoin lieveling van deze cyclus 'Chain'

Op het moment van schrijven is Solana $148,38 waard, een stijging van 1,66% in de afgelopen 24 uur.

*Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit eigen perspectief en bevat geen financieel advies.*

Het bericht Investeringsreus Franklin Templeton bouwt on-chain financiële diensten voor gereguleerde effecten op Solana verscheen eerst op The Daily Hodl.

Scroll naar boven