bitcoinBTC/USD
$ 62,632.78 0.98%
ethereumETH/USD
$ 2,568.47 0.03%
tetherUSDT/USD
$ 0.999951 0.07%
bnbBNB/USD
$ 580.60 0.70%
solanaSOL/USD
$ 142.93 3.52%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999924 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.589324 0.20%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,566.60 0.02%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105685 3.20%
the-open-networkTON/USD
$ 5.57 1.05%

Beste kans voor Bitcoin? BTC Post Halvering Re-Accumulatie Opzet wordt gevormd, volgens analist Willy Woo

Image

On-chain analist Willy Woo wijst op één klassieke indicator die aangeeft dat dit een gunstige tijd is voor de stieren om zich klaar te maken voor de volgende stap omhoog voor Bitcoin (BTC).

Op het sociale mediaplatform bekijkt Woo de Puell Multiple, die vaak wordt gebruikt om tops voor Bitcoin te voorspellen.

De Puell Multiple is een verhouding tussen de dagelijkse muntuitgifte in dollars en het 365-daags voortschrijdend gemiddelde van de dagelijkse muntuitgifte, met als doel een oscillator te bieden die is afgeleid van de winstgevendheid van miners en inkomensstress.

Woo deelt een grafiek waarop de Puell Multiple is afgevlakt om te laten zien wanneer de indicator overschakelt van bullish naar bearish.

Volgens Woo,

“Beroemde quote van Dr. Puell: ‘De beste tijd om Bitcoin te kopen is op de bodem, de op één na beste tijd om te kopen is na de halvering van re-accumulatie.’ Hij zei het niet met woorden, hij zei het met getallen. Ik heb zijn model wat vereenvoudigd om het wat duidelijker te zeggen.”

Lees ook  Handelaar zegt dat op Ethereum gebaseerde Altcoin klaar is om binnenkort 'explosief' te worden, bijwerkingen overzicht op Bitcoin en Curve

Op dit moment is de Puell Multiple nog steeds onder één, wat aangeeft dat BTC nog niet het momentum heeft voor een duurzame rally, maar het duidt wel op de voorbereiding van Bitcoin op een bullish regime.

Woo wijst er ook op dat de BTC-inventaris op cryptobeurzen aangeeft dat de huidige prijsactie “neutraal bearish” is, maar dat een liquidatie-geïnduceerde ommekeer mogelijk is.

“KORT TERMIJN: voortzetting van de bullish swing, waarschijnlijk nog een week aan de gang.”

“MIDDELLANGE TERMIJN: we zien VEEL spot BTC worden opgekocht, de inventaris van beurzen voor derivaten blijft stabiel, maar dit kan snel veranderen bij een short squeeze. Het grafiekpatroon vormt een bull flag.”

“De huidige vraag en aanbod zijn neutraal bearish, maar er zijn tekenen van overgang naar een bullish structuur als er meer liquidaties optreden. Voorzichtig optimistisch.”

Op dit moment wordt Bitcoin verhandeld voor $62.840, een lichte daling gedurende de dag.

*Let op: Dit artikel geeft geen financieel advies, maar deelt informatie vanuit ons eigen perspectief.*

Scroll naar boven