bitcoinBTC/USD
$ 62,871.85 0.38%
ethereumETH/USD
$ 2,584.63 1.12%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 582.59 0.35%
solanaSOL/USD
$ 145.12 1.36%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.593834 1.60%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,582.60 1.09%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.10688 0.67%
the-open-networkTON/USD
$ 5.57 0.22%

Aptos Foundation werkt samen met The Ignition AI Accelerator om de vooruitgang van AI-startups in APAC te stimuleren.

Image

In een spannende aankondiging heeft het Ignition AI Accelerator, een gezamenlijk initiatief van NVIDIA, Tribe en Digital Industry Singapore (DISG), aangekondigd dat de Aptos Foundation partner is geworden van The Ignition AI Accelerator om de groei en ontwikkeling van AI-startups in Azië te stimuleren. Dit partnerschap versterkt het werk van de Aptos Foundation om expertise en technologie gerelateerd aan Aptos te integreren met kunstmatige intelligentieoplossingen waarmee economieën en bedrijven naar verwachting kunnen excelleren.

Met de steun van expertise en financiering door de Aptos Foundation, staat The Ignition AI Accelerator op het punt om de volgende generatie van veelbelovende AI-innovators en oprichters in APAC te stimuleren die de grenzen van AI-ontwikkeling wereldwijd verleggen. Recent onderzoek van het IMF toont aan dat Singapore het meest AI-voorbereide land ter wereld is, dankzij jarenlange agressieve investeringen in AI-infrastructuur en talent.

De Aptos Foundation zal middelen en ondersteuning bieden aan AI-startups in de accelerator en hen helpen toegang te krijgen tot opkomende technologieën en wereldwijde markten. Door gebruik te maken van de OpenAI-service van Microsoft, wordt verwacht dat barrières voor adoptie worden weggenomen en dat er een duidelijk pad wordt gecreëerd voor de praktische toepassing van toonaangevende technologieën. De Aptos Foundation heeft waardevolle relaties met AI-leiders, waaronder Overlai en Adot.

Lees ook  Cryptoanalist dringt er bij SEC op aan om licentie-eisen voor lokale beurzen te heroverwegen.

“De groeipotentie van AI is ongeëvenaard, en we kijken ernaar uit om voorop te lopen in deze transformerende aanpak om innovatie en ondernemerschap te stimuleren. Met deze samenwerking streven we ernaar om samen met de wereldwijde partners bij The Ignition AI Accelerator de creatie van AI-toepassingen, ideeën, producten en diensten te versnellen,” zei Bashar Lazaar, hoofd van Grants & Ecosystem bij de Aptos Foundation. “Samen zullen we een nieuwe golf van AI-techoprichters en -pioniers in staat stellen om de toekomst in APAC met wereldwijd potentieel vorm te geven.”

*Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit eigen perspectief en biedt geen financieel advies.*

Scroll naar boven