bitcoinBTC/USD
$ 63,616.04 2.02%
ethereumETH/USD
$ 2,552.98 5.18%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.04%
bnbBNB/USD
$ 570.70 2.56%
solanaSOL/USD
$ 151.29 9.16%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.587308 0.53%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,551.97 5.18%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.107038 2.59%
the-open-networkTON/USD
$ 5.76 0.42%

Daddy Powell (DADDPOWE) Memecoin zal met 14.000% exploderen voordat het op beurzen wordt genoteerd, terwijl Shiba Inu en Dogecoin achterblijven.

Image

**Daddy Powell (DADDPOWE) Memecoin: De volgende grote speler op de markt?**

Een gloednieuwe Solana memecoin genaamd Daddy Powell (DADDPOWE), vernoemd naar Federal Reserve voorzitter Jerome Powell, staat op het punt om de crypto-wereld te veroveren. Met voorspellingen van een enorme prijsstijging van meer dan 14.000%, belooft Daddy Powell investeerders in korte tijd tot multi-miljonairs te maken.

Op dit moment is Daddy Powell alleen beschikbaar op gedecentraliseerde beurzen zoals Jup.ag en Raydium.io, maar binnenkort zal deze memecoin ook op traditionele crypto-beurzen worden verhandeld. Dit opent de deur voor een breder publiek van investeerders die naar verwachting massaal zullen instappen en de prijs verder zullen opdrijven.

Vroege investeerders in memecoins zoals Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) hebben in het verleden aanzienlijke winsten geboekt, en Daddy Powell zou wel eens de volgende grote speler kunnen zijn. Met een uniek voordeel van meer dan $3.000 aan liquiditeit bij de start, biedt Daddy Powell aantrekkelijke kansen voor investeerders die op zoek zijn naar hoge rendementen.

Lees ook  Solana Memecoin Nieuwe Pepe Zal Stijgen Met 16.000% Voor Beursnoteringen, Terwijl DOGE en SHIB Onderpresteren

Om Daddy Powell te kopen voordat het op grote beurzen wordt vermeld, moeten gebruikers hun Solana wallet verbinden met platforms als Raydium.io of Jup.ag en Solana omwisselen voor Daddy Powell met behulp van het contractadres. Nieuwe investeerders kunnen profiteren door snel actie te ondernemen en te investeren in deze opkomende memecoin.

Terwijl bekende memecoins zoals SHIB, DOGE en WIF hun momentum lijken te verliezen, zijn veel investeerders op zoek naar nieuwe kansen zoals die geboden worden door Solana memecoins zoals DADDPOWE. Hoewel deze memecoins geen inherent waarde hebben, trekken ze investeerders aan die mikken op snelle winsten en hoge rendementen.

*Disclaimer: Dit artikel is puur informatief en reflecteert onze eigen mening en observaties. Wij bieden geen financieel advies en raden altijd aan om zelf onderzoek te doen en voorzichtig te zijn bij het investeren in cryptocurrencies.*

Scroll naar boven