bitcoinBTC/USD
$ 62,995.88 3.99%
ethereumETH/USD
$ 2,471.79 5.68%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 564.67 2.64%
solanaSOL/USD
$ 142.53 8.42%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.588076 1.32%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,470.70 5.66%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105068 2.67%
the-open-networkTON/USD
$ 5.69 1.27%

Bitget en Foresight Ventures kondigen grote investering aan in TON

Image

# Bitget en Foresight Ventures investeren fors in TON

Bitget en Foresight Ventures hebben aangekondigd dat ze een grote investering doen in het blockchain-platform van Telegram, The Open Network (TON). Deze investering is bedoeld om de ontwikkeling van TON-toepassingen binnen Telegram te stimuleren.

Op 18 september kondigde Bitget aan dat ze $30 miljoen zullen investeren in TON. Deze financiering zal gericht zijn op het versterken van belangrijke play-to-earn (P2E) games op Telegram, waaronder titels als Hamster Kombat en Notcoin.

De investering van Bitget en Foresight zal voornamelijk worden gedaan door de aankoop van Toncoin (TON), de utility token die essentieel is voor het gebruik van gedecentraliseerde toepassingen (DApps) binnen het TON-ecosysteem. Met deze stap willen ze hun betrokkenheid bij het bestuur van TON en de toekomstige ontwikkeling van het platform verdiepen.

Gracy Chen, CEO van Bitget, is enthousiast over de samenwerking met TON en de mogelijkheden die dit biedt voor de ontwikkeling van nieuwe producten en oplossingen. De combinatie van Bitget’s crypto-infrastructuur expertise met de gedecentraliseerde architectuur van TON plaatst hen in een sterke positie om innovatie te stimuleren.

Lees ook  Bitcoin prijs stijgt met 5% en $48K lijkt nu onvermijdelijk

Het TON-ecosysteem heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, vooral sinds de introductie van Telegram Mini Apps in 2023. De snelle adoptie van DApps zoals Notcoin en Hamster Kombat heeft bijgedragen aan een totale waarde vergrendeld (TVL) in TON-projecten van $403,5 miljoen.

Forest Bai, mede-oprichter en CEO van Foresight Ventures, ziet de uitbreiding binnen het TON-ecosysteem als een belangrijke kans voor de komende jaren. Met meer dan 1.000 DApps en miljoenen gebruikers, benadrukt Foresight’s betrokkenheid bij de verdere ontwikkeling van de ontwikkelaarsgemeenschap binnen het TON-ecosysteem.

Naast het investeringsnieuws heeft Bitget ook aangekondigd dat ze aanzienlijke gebruikersgroei hebben doorgemaakt, met wereldwijd 45 miljoen gebruikers. Ze staan momenteel op de vierde plaats als de grootste cryptobeurs op basis van handelsvolume, met dagelijkse volumes die tot $1,5 miljard pieken. Deze groei weerspiegelt de toenemende interesse in innovatieve projecten, met name die verbonden zijn met platforms zoals TON.

*Disclaimer: De bovenstaande tekst reflecteert ons perspectief en bevat geen financieel advies.*

Scroll naar boven