bitcoinBTC/USD
$ 62,987.88 1.13%
ethereumETH/USD
$ 2,553.35 2.83%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.11%
bnbBNB/USD
$ 567.84 0.78%
solanaSOL/USD
$ 147.91 2.69%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.578992 2.44%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,551.20 2.78%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104631 2.32%
the-open-networkTON/USD
$ 5.58 3.28%

Analist voorspelt doorbraak voor Layer-1 Altcoin, zegt dat Altcoins misschien voor iets speciaals staan

Image

Een crypto-analist die eerder correct de pre-halvering correctie voor Bitcoin (BTC) voorspelde, denkt nu dat een layer-1 project op het punt staat om uitbraakrally’s te veroorzaken.

De pseudonieme analist Rekt Capital deelt zijn inzichten met zijn 499.300 volgers op het sociale mediaplatform X, waarbij hij aangeeft dat Injective (INJ) een grote dalende wigstructuur lijkt te vormen op de wekelijkse grafiek.

Een dalend wigpatroon wordt vaak gezien als een bullish omkeersignaal, wat betekent dat verkopers momentum verliezen terwijl kopers de prijsdaling proberen te vertragen.

Volgens Rekt Capital heeft Injective deze formatie al maanden aan het ontwikkelen. Een wekelijkse afsluiting boven de lichtblauwe diagonale weerstand kan wellicht een nieuwe stijgende trend in gang zetten.

INJ lijkt zich nu voor te bereiden op een mogelijke uitbraak door zich dichter bij de top van deze structuur te bevinden.

Op dit moment wordt INJ verhandeld voor $18,63, meer dan 5% lager dan de vorige dag.

Lees ook  Voormalig FTX Executive Ryan Salame beweert dat de Amerikaanse overheid haar beloften niet nakomt na DOJ-aanklachten tegen zijn partner

Wat betreft Dogecoin, de bekende memecoin, gelooft de analist dat DOGE nog steeds bezig is om een langetermijndiagonale weerstand om te zetten in steun. Na het doorbreken van de macro-downtrend (blauw), ondergaat DOGE nu een hertest van die downtrend na de uitbraak.

Een succesvolle hertest zou een nieuwe macro-uptrend bevestigen.

Op dit moment is DOGE $0,101 waard, meer dan 4% lager dan de vorige dag.

Rekt is van mening dat de bredere altcoinmarkt klaar is om een nieuwe stijgende trend in te zetten. De aanwezigheid van bullish divergenties op verschillende altcoins geeft hem reden om te geloven dat de altcoinmarkt wellicht voor iets speciaals staat.

Maar, speciale dingen hebben tijd nodig.

Let op: De informatie hier verstrekt bevat geen financieel advies en is puur op persoonlijk perspectief gebaseerd.

Het bericht Analist voorspelt uitbraak voor Layer-1 Altcoin, mogelijk speciale tijden voor Altcoins verscheen eerst op The Daily Hodl.

Scroll naar boven