bitcoinBTC/USD
$ 62,992.88 0.01%
ethereumETH/USD
$ 2,542.70 3.63%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.00%
bnbBNB/USD
$ 569.07 1.00%
solanaSOL/USD
$ 145.74 2.61%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.582975 0.22%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,541.52 3.62%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104735 0.29%
the-open-networkTON/USD
$ 5.50 2.64%

Cryptocurrency bereikt nieuw all-time high in actieve adressen te midden van ‘gezonde correctie in stiermarkt’: Jamie Coutts

Image

Het aantal actieve adressen op smart contract platforms heeft een recordhoogte bereikt te midden van een prijscorrectie – een positief signaal voor de cryptocurrencymarkt, volgens analist Jamie Coutts. Coutts benadrukt dat de toename tijdens de huidige neerwaartse trend een goed teken is, aangezien het dagelijkse aantal actieve adressen op Smart Contract Platforms (SCP) een recordhoogte van 17 miljoen heeft bereikt, in vergelijking met 5 miljoen een jaar geleden. Hoewel de totale marktkapitalisatie sinds maart met -35% is gedaald, is deze wel met 63% gestegen vergeleken met een jaar geleden. Dit duidt op een gezonde correctie binnen een langdurige stierenmarkt.

Volgens gegevens van Artemis zijn de actieve adressen op Solana sinds eind 2023 snel gestegen en hebben ze sindsdien Ethereum (ETH) overtroffen. Echter, Ethereum blijft aan kop wat betreft marktkapitalisatie van stablecoins, volume van stablecoin-transacties, totale waarde vergrendeld (TVL) en andere statistieken.

Lees ook  Voormalig FTX-bestuurder trekt aanvraag in en beweert dat de Amerikaanse regering haar beloften heeft gebroken - Rechter bepaalt toch hoorzitting

In een recente videoupdate voorspelt Coutts dat de marktliquiditeit toeneemt, wat Bitcoin (BTC) klaarmaakt voor een mogelijke opleving in de laatste vier maanden van het jaar, een periode waarin de belangrijkste cryptocurrency doorgaans goed presteert. “Ik denk dat mensen in de crypto-wereld zich vaak op de korte termijn richten. De drijvende krachten achter de lange termijn prestaties van crypto zijn zaken als liquiditeit, en die is duidelijk verbeterd. Als we vooruitkijken, zouden de omstandigheden geschikt kunnen zijn voor een sterke Q4. September is historisch gezien een zwakke maand voor Bitcoin, maar de laatste periode van het jaar is doorgaans gunstiger. Tenzij er grote escalaties of onverwachte gebeurtenissen op geopolitiek gebied plaatsvinden, geloof ik dat Q4 nog steeds een solide kwartaal zal zijn.”

*Disclaimer: Wij geven geen financieel advies en delen enkel onze persoonlijke visie.*

Scroll naar boven