bitcoinBTC/USD
$ 62,897.85 0.15%
ethereumETH/USD
$ 2,529.45 4.33%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 568.00 1.09%
solanaSOL/USD
$ 147.57 5.11%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.582548 0.75%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,526.67 4.12%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105103 0.57%
the-open-networkTON/USD
$ 5.64 1.54%

Ctrl Wallet kondigt belangrijk liquiditeitsinitiatief en XDEFI-tokenupdates aan.

Image

**Belangrijke aankondiging van Ctrl Wallet: liquiditeitsinitiatief en XDEFI-tokenupdates**

*Door: Blogger123*

Op 10 september 2024 heeft Ctrl Wallet, een bekende crypto wallet met toegang tot meer dan 2.100 blockchains, een opvallend liquiditeitsinitiatief aangekondigd met betrekking tot zijn XDEFI-utiliteitstoken.

De grootste XDEFI-tokenhouders hebben ingestemd met een commitment van 12 maanden om te laten zien dat ze op de lange termijn betrokken zijn. Hiermee introduceren ze ook belangrijke updates in de tokenomics van Ctrl Wallet.

Deze stakeholders zullen 32% van de totale XDEFI, wat overeenkomt met 50% van de huidige circulerende voorraad, in AMM-liquiditeitspools op Uniswap storten. Dit initiatief, dat een jaar zal duren, zal de liquiditeit vergroten en mogelijke verkoopdruk verminderen.

Onder de investeerders die deelnemen aan dit initiatief bevinden zich grote namen zoals Delphi Digital, Mechanism Capital, Morningstar Ventures, en de medeoprichters van Ctrl Wallet, samen met het bedrijfskapitaal.

Het totale bedrag dat wordt gestort in de pools tot september 2025 bedraagt 76,9 miljoen XDEFI, inclusief liquide en circulerende XDEFI-tokens.

CEO Emile Dubié van Ctrl Wallet zei: *”Dit initiatief toont het onwrikbare geloof aan dat we hebben in het potentieel van Ctrl. Door zo’n groot deel van de tokens te verbinden aan liquiditeitsprovisie, ondersteunen we niet alleen de stabiliteit van de token, maar leggen we ook de basis voor toekomstige groei.”*

Het liquiditeitsinitiatief omvat terugnameopties op basis van mijlpalen na een initiële periode van zes maanden. Om liquiditeit te stimuleren, zullen bijdragers een rente van 10% APY ontvangen over hun gestorte tokens, exclusief de projectkas.

Lees ook  NFT Platform X2Y2 Pro Sluit zich aan bij het Oasys Blockchain Gaming Ecosysteem

Dit initiatief komt voorafgaand aan de geplande migratie van Ctrl Wallet van XDEFI naar CTRL in de komende weken. De rebranding zal gepaard gaan met een overstap naar een buy-and-burn-model, waarbij 75% van alle inkomsten gebruikt zullen worden om CTRL-tokens op de markt aan te schaffen en vervolgens te verbranden.

*Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies en is louter informatief geschreven vanuit ons persoonlijke perspectief.*Ctrl Wallet, de Web 3.0 wallet die de DeFi-gebruikers van alle soorten wil emanciperen, heeft spannend nieuws aangekondigd! De grootste XDEFI-tokenhouders van Ctrl Wallet hebben aangekondigd dat ze 12 maanden liquiditeitsprovisie zullen bieden om hun betrokkenheid op lange termijn te bewijzen. Deze zet onderstreept het commitment van de belangrijkste stakeholders van de wallet en brengt belangrijke updates in de tokenomics met zich mee.

Een opvallende toezegging van deze tokenhouders is om een aanzienlijke hoeveelheid tokens te storten in AMM-liquiditeitspools op Uniswap, en de geplande migratie van Ctrl Wallet van XDEFI naar CTRL. Dit nieuws brengt niet alleen veranderingen in de tokenomics met zich mee, maar belooft ook nieuwe op inkomsten gebaseerde functies toe te voegen aan Ctrl Wallet. Denk hierbij aan in-wallet quests, een lanceerplatform en uitgebreide ‘gas tank’-functionaliteiten.

Met deze ontwikkelingen wordt verwacht dat het gebruik en de inkomsten zullen toenemen, wat uiteindelijk zal resulteren in voordelen voor CTRL-tokenhouders door het buy-and-burn-mechanisme.

Let op: We geven geen financieel advies, dit artikel is louter informatief vanuit ons eigen perspectief.

Scroll naar boven