bitcoinBTC/USD
$ 62,997.88 0.46%
ethereumETH/USD
$ 2,538.65 3.79%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.12%
bnbBNB/USD
$ 569.27 0.64%
solanaSOL/USD
$ 148.72 4.99%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.00%
xrpXRP/USD
$ 0.58185 1.00%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,537.01 3.76%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105367 0.17%
the-open-networkTON/USD
$ 5.65 1.98%

De Tap-gekte is hier. Hoe kun je winst maken met tapspellen?

Image

De wereld van gaming heeft de afgelopen jaren een enorme transformatie ondergaan. Niet langer draait het alleen om plezier hebben, maar ook om geld verdienen. Met de opkomst van cryptocurrencies zijn er spellen ontstaan waarbij spelers beloningen kunnen verdienen in de vorm van digitale activa. Een van de populaire trends zijn de zogenaamde “tap games”, waarbij spelers geld kunnen verdienen door simpelweg op het scherm te tikken.

**Disclaimer: Let op, dit artikel biedt geen financieel advies. De informatie wordt gedeeld vanuit eigen perspectief.**

Deze tapspellen vallen onder de categorie “Tap2Earn (T2E)”. Spelers kunnen geld verdienen door op het scherm te tikken, taken te voltooien en verschillende acties uit te voeren binnen de gameplay. Enkele voorbeelden van dergelijke spellen zijn Notcoin, DOGE en Monsta.

De populariteit van tapspellen is de afgelopen jaren enorm gegroeid, en steeds meer mensen over de hele wereld worden erbij betrokken. De spellen bieden verschillende manieren om te verdienen, zoals het voltooien van taken, dagelijkse missies, deelname aan toernooien en het uitnodigen van vrienden.

Lees ook  Verplicht gebruik van Lisk's Layer 2-netwerk bij nieuwe implementatie

Een van de meest veelbelovende tapspellen die deze maand wordt gelanceerd, is Monsta. Het spel combineert clicker-gameplay met crypto-handel, waarbij spelers verdienen en investeren in handelskaarten die gekoppeld zijn aan de wisselkoersen van populaire cryptocurrencies zoals BTC en ETH.

De waarde van deze handelskaarten fluctueert volgens de markttrends, waardoor spelers een echte investeringsportefeuille kunnen opbouwen binnen het spel. Monsta biedt ook diverse functies zoals boosters, edelstenen, dagelijkse missies en binnenkort groepstoernooien.

Mis de lancering van Monsta niet. Dit spel heeft het potentieel om een uitgebreid ecosysteem te worden en biedt spelers tal van kansen om te verdienen. Wees een van de eersten om deze unieke en spannende gameplay te ervaren!

**Disclaimer: Let op, dit artikel biedt geen financieel advies. De informatie wordt gedeeld vanuit eigen perspectief.**

Scroll naar boven