bitcoinBTC/USD
$ 62,124.64 0.20%
ethereumETH/USD
$ 2,428.49 0.33%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.03%
bnbBNB/USD
$ 562.80 0.12%
solanaSOL/USD
$ 144.13 0.34%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.530968 0.19%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,427.66 0.34%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.10938 0.01%
tronTRX/USD
$ 0.154281 0.03%

Floki kondigt samenwerking aan met OG Esports voor Valhalla Metaverse Game.

Image

Miami, Florida, 4 september 2024 – Chainwire

Hey daar, gameliefhebbers! Spannend nieuws uit de gamingwereld: Floki heeft zojuist aangekondigd samen te werken met OG Esports voor Valhalla, een cool play-to-earn metaverse spel dat draait op blockchaintechnologie. Dit spel is ontworpen om spelers een unieke en belonende game-ervaring te bieden.

Valhalla is een MMORPG die open-wereldverkenning combineert met strategische turn-based gevechten. Spelers kunnen beloningen verdienen door gameplay en in-game voordelen ontgrendelen door hun vaardigheden en strategieën.

Deze samenwerking brengt Valhalla naar de voorgrond als sponsor van de mouw voor OG Esports, met showcases op alle aankomende evenementen en nieuwe collaboratieve ervaringen en content voor fans.

Mr. Brown Whale, leidinggevende en kernadviseur van Valhalla, zei: “Samen met OG Esports zijn we klaar om de slagvelden van de web3 en GameFi-ruimte opnieuw vorm te geven – waar strategie de onderdompeling ontmoet, en elke zet een epische wereld van eindeloze mogelijkheden vormt.”

Lees ook  Kan de ADA-prijs een belangrijke hindernis overwinnen en zo een nieuwe rally starten?

Sujoy Roy, Head of Partnerships bij OG Esports, voegde toe: “Deze samenwerking vertegenwoordigt een spannende samensmelting van esports en blockchaingamingtechnologieën. Het sluit perfect aan bij onze toewijding om voorop te blijven lopen in de game-industrie. Door het cutting-edge platform van Valhalla te integreren met de competitieve geest van ons team, streven we ernaar de game-ervaring voor onze fans te verbeteren en de weg vrij te maken voor nieuwe kansen in digitale gaming.”

Disclaimer: Dit artikel bevat informatie vanuit ons perspectief en biedt geen financieel advies.

Wil je op de hoogte blijven van Valhalla en OG Esports?
Valhalla: Website
Sociale media: Twitter, Facebook, Instagram

OG Esports: Website
Sociale media: Twitter, Facebook, Instagram

Contact: Vidal Pedro, Community Relations Officer, [email protected]

Scroll naar boven