bitcoinBTC/USD
$ 63,768.09 5.69%
ethereumETH/USD
$ 2,485.65 6.86%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.57%
bnbBNB/USD
$ 570.15 4.45%
solanaSOL/USD
$ 143.80 9.80%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.37%
xrpXRP/USD
$ 0.593437 3.12%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,485.08 6.73%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106828 4.88%
the-open-networkTON/USD
$ 5.76 5.15%

Nieuwe Solana Memecoin TRUMPNUK zal met meer dan 16.000% stijgen vooraleer het op beurzen wordt verhandeld

Image

Het lijkt erop dat Trump’s Nukes (TRUMPNUK), een recent gelanceerde Solana memecoin, op het punt staat om een enorme prijsstijging van meer dan 16.000% te ondergaan in de komende dagen voordat het op verschillende crypto-beurzen wordt verhandeld.

Volgens rapporten zal de notering van TRUMPNUK op diverse beurzen de memecoin blootstellen aan een breed publiek van investeerders, die naar verwachting zullen bijdragen aan de stijging van de prijs. Dit kan gunstig zijn voor vroege investeerders die op dit moment overwegen om deze nieuwe memecoin aan te schaffen.

Op dit moment is het alleen mogelijk om Trump’s Nukes aan te schaffen via gedecentraliseerde beurzen op Solana, zoals Jup.ag en Raydium.io. Investeren in TRUMPNUK in een vroeg stadium kan mogelijk resulteren in aanzienlijke winsten in de nabije toekomst.

Eerdere investeerders in memecoins zoals SHIB en DOGE hebben enorme rendementen behaald, en Trump’s Nukes kan mogelijk de volgende virale memecoin worden.

Met een initiële liquiditeit van meer dan $20.000 heeft Trump’s Nukes een uniek voordeel ten opzichte van andere nieuwe memecoins, waardoor vroege investeerders grote winsten kunnen behalen.

Lees ook  Coinbase aandelen winnen terrein als belangrijke 'index-trekpleister' voor traditionele financiën

Om Trump’s Nukes aan te schaffen op platforms zoals Raydium.io of Jup.ag vóór de notering op CEX, dienen gebruikers hun Solflare, MetaMask of Phantom wallet te koppelen en Solana om te ruilen voor Trump’s Nukes door het contractadres – AaogZCaexGqC5Rt8VEQN3zAFSvr6QymUwVSp13xjdia3 – in te voeren in het ontvangstveld.

Indien je nog geen van deze wallets bezit, is het mogelijk om binnen enkele minuten een nieuwe wallet aan te maken en Solana van beurzen zoals Coinbase of Binance over te maken om daarmee de memecoin aan te schaffen.

Het is belangrijk om te onthouden dat memecoins volatiel en risicovol kunnen zijn, en dat vroege successen niet gegarandeerd worden. In plaats van je blindelings te laten leiden door hype, is het verstandig om goed onderzoek te doen voordat je investeringsbeslissingen neemt.

_**Disclaimer: De informatie verstrekt in dit artikel is gebaseerd op eigen perspectief en vormt geen financieel advies. Investeer altijd op verantwoorde wijze en begrijp de risico’s die gepaard gaan met cryptocurrency-beleggingen.**_

Scroll naar boven