bitcoinBTC/USD
$ 63,861.11 2.92%
ethereumETH/USD
$ 2,499.56 3.31%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.06%
bnbBNB/USD
$ 575.74 1.82%
solanaSOL/USD
$ 150.18 4.75%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.04%
xrpXRP/USD
$ 0.539421 1.27%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,500.73 3.38%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.115122 4.82%
the-open-networkTON/USD
$ 5.37 2.71%

Handelaar zegt dat oude Bitcoin-cycli op basis van halvering waarschijnlijk zijn geëindigd, ziet drastische verandering in BTC-prijs gedrag.

Image

Een bekende crypto-investeerder deelt zijn mening dat het traditionele cyclische patroon van Bitcoin (BTC), gebaseerd op de vierjarige halvering, waarschijnlijk niet langer van toepassing is.

Op sociale media platform X deelt de pseudonieme analist Jack Sparrow zijn inzichten met zijn 251.100 volgers. Volgens hem vertrouwen veel deelnemers aan de cryptomarkt sterk op eerdere prijspatronen die gebaseerd zijn op de vierjarige halveringscyclus.

Jack Sparrow is echter van mening dat de situatie deze keer anders kan zijn voor Bitcoin, aangezien hij gelooft dat BTC nu volwassen is geworden als activum.

“Denk dat we een belangrijke gedragsperiode hebben afgerond (vanaf het begin tot nu) toen de ETF’s (exchange-traded funds) online kwamen, Bitcoin volwassener werd als activum, misschien zelfs al in 2018 toen CME (Chicago Mercantile Exchange) futures online kwamen,” zegt hij. “Mijn op Gann gebaseerde cycli suggereren dat de oude gedragscyclus dit jaar in april eindigt, slechts kort na de lancering van de ETF’s en dichter bij het moment in de tijd waarop de grote oude GBTC (Grayscale Bitcoin Trust) arbitrage volledig wordt teruggedraaid.”

Volgens de analist zal Bitcoin, nu het zich ontwikkelt tot een activum, hoogstwaarschijnlijk drastische veranderingen ondergaan in prijsactie vergeleken met eerdere cycli.

Lees ook  Ripple werkt aan het overbruggen van de kloof tussen Traditionele Financiën en Web3, volgens President Monica Long

“Het is logisch dat de prijsactie van BTC drastische veranderingen zal ondergaan omdat de volgende cyclus zal gaan over levensvatbaarheid als een technologie, waardeopslag en integratie in de echte wereld dan speculatie, als gevecht om het de standaard Treasury-activum te maken.”

De handelaar benadrukt dat september een cruciale maand zal zijn voor Bitcoin, aangezien de prijsactie in die periode zal bepalen of BTC bullish of bearish zal zijn in de komende maanden.

“September, naar mijn mening, is de maand die de opwaartse trend bevestigt of bevestigt dat deze wordt doorbroken. Het stelt de belangrijkste trend vast tot maart tot juni. Dit komt overeen met seizoensgebondenheid, cycli EN de halveringscyclus die ofwel bullish of bearish zal zijn. Cruciaal.”

Op dit moment is de waarde van Bitcoin $58.490, iets meer dan 1% lager dan de dag ervoor.

*Disclaimer: De informatie in dit artikel is gebaseerd op persoonlijke opinies en niet bedoeld als financieel advies.*

Scroll naar boven