bitcoinBTC/USD
$ 63,616.04 2.02%
ethereumETH/USD
$ 2,552.98 5.18%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.04%
bnbBNB/USD
$ 570.70 2.56%
solanaSOL/USD
$ 151.29 9.16%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.587308 0.53%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,551.97 5.18%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.107038 2.59%
the-open-networkTON/USD
$ 5.76 0.42%

Layer-1 Blockchain van DTX Exchange stijgt na lancering van het testnet

Image

DTX Exchange (DTX) heeft de aandacht van de cryptomarkt weten te trekken met de bekendmaking van de langverwachte lancering van hun testnet. Het gedecentraliseerde handelsplatform heeft ook meer dan $1,8 miljoen opgehaald in de pre-sale weken voorafgaand aan de lancering, wat boven de verwachtingen lag. Deze ontwikkelingen worden verwacht de ontwikkeling van een verenigd handelsecosysteem te versnellen.

Analyse van het platform van DTX Exchange

DTX Exchange (DTX) is ontwikkeld als een geavanceerd platform dat zowel conventionele als gedecentraliseerde activa samenbrengt. Deze DeFi-uitwisseling biedt retailhandelaren maximale toegang tot kapitaal en een breed scala aan handelsproducten. Toegankelijkheid en beveiliging staan centraal in de ontwikkeling van het platform, zodat handelaren kunnen handelen in meer dan 100.000 financiële instrumenten binnen één applicatie.

DTX Exchange haalt meer dan $1,8 miljoen op

De waardepropositie van DTX Exchange wordt bevestigd door de indrukwekkende marktprestaties. Het platform heeft in de eerste weken van lancering meer dan $1,8 miljoen opgehaald, wat naar verwachting zal bijdragen aan de versnelling van de implementatie van DTX-producten, waaronder de layer-1 blockchain, geïntegreerde wallettoepassing en bedrijfs-API’s die essentieel zijn voor de ontwikkeling van een gedecentraliseerd ecosysteem.

Lees ook  Pepe de Tovenaar (PEPEWIZZ) Solana Memecoin zal meer dan 19.000% stijgen vóór de eerste beursnotering, terwijl SHIB en DOGE dalen.

Onderzoek naar de evolutie van VulcanX

Volgens het team is het van cruciaal belang om gebruikers een soepele onboarding-ervaring te bieden om deel uit te maken van web3, aangezien de cryptomarkt steeds meer richting mainstream adoptie verschuift. DTX Exchange speelt hierop in door traditionele aandelen, crypto-activa, aandelen, forex en cryptohandel te combineren. Dit wordt vertegenwoordigd door de lancering van het VulcanX-protocol op het platform.

Over DTX Exchange

DTX Exchange is het eerste hybride handelsplatform met zijn VulcanX blockchain-infrastructuur. Het platform herdefinieert de wereldwijde handelsindustrie door aandelen, crypto-activa, aandelen en contracthandelsopties te combineren. Met ondersteuning van een snelgroeiende gemeenschap streeft DTX Exchange naar een grote impact. Voor meer informatie over de aankomende functies en ontwikkelingen kunnen gebruikers de DTX Exchange-website bezoeken of deelnemen aan de gemeenschap op Telegram.

Website: DTX Exchange
Pre-sale: DTX Exchange Pre-sale
Telegram: The DTX Community on Telegram

Contact
DTX Exchange
E-mail: [email protected]

*Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit persoonlijk perspectief en bevat geen financieel advies.*

Scroll naar boven