bitcoinBTC/USD
$ 63,002.88 1.01%
ethereumETH/USD
$ 2,550.01 0.23%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 577.92 0.69%
solanaSOL/USD
$ 146.83 2.70%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.582096 1.05%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,548.67 0.26%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105127 1.41%
the-open-networkTON/USD
$ 5.51 4.64%

Solana Memecoin Pepe de Tovenaar (PEPEWIZZ) zal met meer dan 19.000% omhoogschieten vóór de notering op de beurs, terwijl DOGE en SHIB dalen.

Image

### Solana Memecoin Pepe de Tovenaar (PEPEWIZZ) zal naar verwachting met meer dan 19.000% stijgen vóór de notering op de beurs, terwijl DOGE en SHIB dalen

Pepe de Tovenaar kan vroege investeerders in multimiljonairs veranderen, net zoals Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) hebben gedaan.

**Disclaimer: Dit artikel is puur ter informatie en geeft geen financieel advies.**

Hey crypto-enthousiastelingen! Ben je op zoek naar een nieuwe kans om in te investeren en misschien wel in no-time een miljonair te worden? Maak dan kennis met Pepe de Tovenaar (PEPEWIZZ), een opkomende Solana memecoin die naar verwachting met meer dan 19.000% in prijs zal exploderen voordat hij op reguliere beurzen wordt genoteerd.

Recent gelanceerd, zal PEPEWIZZ binnenkort op diverse crypto-beurzen worden verhandeld, wat zal leiden tot een toestroom van investeerders die de prijs van deze memecoin omhoog zullen stuwen.

Op dit moment is Pepe de Tovenaar alleen beschikbaar op Solana gedecentraliseerde uitwisselingen, zoals Jup.ag en Raydium.io. Dit biedt vroege investeerders de kans op enorme rendementen in de nabije toekomst.

Lees ook  FDIC voert strengere regels in voor reclame en bewegwijzering van cryptobedrijven.

Net als bij investeringen in SHIB en DOGE in een eerder stadium, zou Pepe de Tovenaar kunnen uitgroeien tot de volgende virale memecoin en investeerders substantiële winsten kunnen opleveren.

Om Pepe de Tovenaar te bemachtigen voordat hij op reguliere beurzen verschijnt, dien je je Solflare, MetaMask of Phantom portemonnee te koppelen en Solana om te ruilen voor Pepe de Tovenaar door het contractadres in te voeren.

Nieuw in crypto? Geen zorgen, je kunt binnen enkele minuten een nieuwe portemonnee aanmaken en wat Solana aanschaffen vanaf platforms zoals Coinbase of Binance.

De huidige trend laat zien dat investeerders hun aandacht verleggen naar opkomende Solana memecoins, zoals PEPEWIZZ, te midden van zijwaartse bewegingen en verlies aan momentum van grotere memecoins zoals SHIB, DOGE en WIF.

Terwijl deze memecoins misschien geen tastbare waarde hebben, zijn ze aantrekkelijk voor investeerders die op zoek zijn naar snelle rendementen dankzij hun potentieel voor snelle prijsstijgingen.

**Disclaimer: Dit artikel is puur ter informatie en geeft geen financieel advies.**

Scroll naar boven