bitcoinBTC/USD
$ 64,418.26 2.07%
ethereumETH/USD
$ 2,676.94 3.06%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 596.28 2.04%
solanaSOL/USD
$ 147.98 0.09%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.593169 1.07%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,676.43 3.10%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.10851 0.28%
the-open-networkTON/USD
$ 5.67 0.29%

Start binnen enkele minuten een netwerk met versterkte beveiliging: Tanssi en Symbiotic introduceren een nieuwe Ethereum-standaard

Image

De Tanssi Foundation heeft aangekondigd dat het Tanssi blockchain-infrastructuurprotocol wordt uitgebreid naar Ethereum, waardoor het mogelijk wordt om snel gedecentraliseerde netwerken te lanceren. Deze uitbreiding, mogelijk gemaakt door een strategische samenwerking met Symbiotic, een toonaangevend protocol voor restaking zonder toestemming, stelt ontwikkelaars in staat om zeer aanpasbare en gedecentraliseerde netwerken te creëren met de sterke beveiliging van Ethereum.

Dankzij Tanssi wordt dit proces aanzienlijk vereenvoudigd, waardoor de lanceertijd van maanden naar minuten wordt teruggebracht en het beheer wordt gestroomlijnd. Dit maakt het gemakkelijker voor bouwers om hun gedecentraliseerde netwerken in een aanpasbare omgeving te implementeren en te onderhouden. Dit versnelt niet alleen het ontwikkelingsproces, maar zorgt er ook voor dat projecten sneller bij hun gebruikers kunnen worden gebracht.

Met behulp van het restakingprotocol van Symbiotic kunnen Tanssi-netwerken op Ethereum eenvoudig toegang krijgen tot miljarden dollars aan gedeelde beveiliging van gestakte ETH. Deze aanpak verbetert de decentralisatie door een toestemmingloos netwerk van gedeelde operators voor blokproductie te bieden, wat zorgt voor snelle transactiefinaliteit en het vermijden van afhankelijkheid van een enkele sequencer.

Lees ook  Nieuwe Solana Memecoin Trump Rijdt op Doge (TRUMPDOGE) zal met meer dan 16.000% stijgen voordat deze op beurzen wordt vermeld, terwijl SHIB en DOGE instorten.

De samenwerking introduceert ook nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars door de integratie van Substrate’s flexibele SDK voor volledige aanpassing. Met het Tanssi-framework kunnen ontwikkelaars snel AVS’s implementeren met behulp van vooraf gebouwde sjablonen en modules, waardoor ze volledig gedecentraliseerd kunnen worden zonder te vertrouwen op een enkele sequencer.

Met steun van investeerders zoals Arrington Capital, SNZ, HashKey, Borderless en Fenbushi heeft Tanssi $9M opgehaald om zijn groei te stimuleren. Met meer dan 2.000 toepassingsspecifieke blockchains op zijn testnet, staat Tanssi op het punt een nieuwe standaard te vestigen in het Ethereum-ecosysteem, met de lancering van zijn mainnet begin 2025 in het vooruitzicht.

*Disclaimer: De informatie in dit artikel is gebaseerd op eigen perspectief en we verstrekken geen financieel advies.*

Scroll naar boven