bitcoinBTC/USD
$ 62,909.86 0.26%
ethereumETH/USD
$ 2,536.44 4.32%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.03%
bnbBNB/USD
$ 567.13 0.57%
solanaSOL/USD
$ 147.25 3.78%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999743 0.04%
xrpXRP/USD
$ 0.57952 1.37%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,535.07 4.34%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104331 0.52%
the-open-networkTON/USD
$ 5.61 2.37%

Omnichain BTC Asset FBTC overschrijdt $100 miljoen in Totale Waarde op Slot, Ignition onthult “Sparkle” Campagne

Image

**Omnichain BTC Asset FBTC overschrijdt $100 miljoen in Totale Waarde op Slot, Ignition onthult “Sparkle” Campagne**

Singapore, Singapore, 21 augustus 2024, Chainwire

Een belangrijke mijlpaal is bereikt en markeert het begin van een nieuw tijdperk voor het gebruik van Bitcoin.

Na de lancering van FBTC, een omnichain Bitcoin asset met een 1:1 peg aan BTC, heeft Ignition vandaag aangekondigd dat FBTC de grens van $100M aan Total Value Locked (TVL) heeft overschreden volgens Dune. Ook is de “Sparkle” campagne onthuld, waar vroege FBTC houders punten-geïnspireerde “Sparks” zullen ontvangen voor toekomstige beloningen. FBTC wordt ondersteund door kerbijdragers Mantle, een opkomend DAO-geleide blockchain ecosysteem gebouwd rond Ethereum laag 2 (L2) Mantle Network en Ether vloeibare staking protocol mETH Protocol, en Antalpha Prime, een betrouwbaar digitaal actief technologieplatform voor instellingen.

FBTC, aangedreven door Ignition, is een omnichain BTC asset die vloeibaar en gemakkelijk samenstelbaar is in diverse yield-verhogende strategieën. FBTC streeft ernaar om het groeipotentieel van Bitcoin te bevrijden door de standaard voor Bitcoin transacties te worden, waarbij alle andere blockchains essentieel in een Bitcoin L2 worden omgezet. FBTC is momenteel actief op Ethereum, Mantle Network en BNB Smart Chain, met meer ondersteunde blockchains in het verschiet.

Lees ook  Boerenjongen Pepe zal exploderen met meer dan 19.000% vóór beursnoteringen, terwijl Shiba Inu en Dogecoin achterblijven

De snelle adoptie van FBTC wordt ondersteund door tientallen lanceringpartners, waaronder prominente namen zoals Avalon Labs, Bybit Web3, Cobo, Ethena Labs, OKX Wallet, Pendle en Solv Protocol, die de geloofwaardigheid van FBTC en de groeiende interesse in innovatieve Bitcoin oplossingen in de sector weerspiegelen.

Ignition streeft ernaar met FBTC een naadloze, multi-chain omgeving voor gebruikers te creëren om efficiënt DeFi yields te verkennen. De mogelijkheid om FBTC tussen Ethereum, Mantle Network en BNB Chain te ruilen en te bruggen verbetert verder de bruikbaarheid ervan en maakt het toegankelijk voor een groot deel van de blockchain-gebruikers.

Disclaimer: Deze informatie is verstrekt vanuit het perspectief van een blogger en bevat geen financieel advies.

*[Bron]([email protected])*

Scroll naar boven