bitcoinBTC/USD
$ 62,767.82 1.34%
ethereumETH/USD
$ 2,541.49 2.51%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 566.55 0.45%
solanaSOL/USD
$ 145.85 1.56%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.08%
xrpXRP/USD
$ 0.580778 1.94%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,540.55 2.54%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104482 2.06%
the-open-networkTON/USD
$ 5.60 2.60%

Robert Kiyosaki zegt dat bankpanieken onzichtbaar zijn, moedigt mensen aan om geld te beveiligen in goud, bitcoin en zilver.

Image

Bekend van zijn boek ‘Rich Dad Poor Dad’, spoort auteur Robert Kiyosaki Amerikanen aan om hun vermogen te beschermen door te investeren in edelmetalen en Bitcoin (BTC).

Kiyosaki zegt dat paniekaanvallen op de kapitaalmarkt “zichtbaar” zijn, omdat iedereen de prijsdalingen kan zien, maar paniekaanvallen in banken zijn niet zo gemakkelijk te herkennen.

“Het feit dat paniekaanvallen in banken onzichtbaar zijn, betekent dat de meeste mensen geen idee hebben wanneer hun bank FAILLIET is. Daarom bestaat er FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) verzekering. Als uw bank failliet gaat, is tot $250.000 van uw spaargeld veilig. Waarom zou u het risico lopen? Waarom haalt u niet het grootste deel van uw spaargeld uit het corrupte banksysteem en investeert u in goud, zilver en Bitcoin? Waarom zou u slachtoffer worden van een failliet geldsysteem? Waarom niet verstandig zijn en wat van uw geld in echte waarde vasthouden… zoals goud, zilver en Bitcoin? Wees voorzichtig. Onze economie is op de verkeerde weg.”

Lees ook  Arthur Hayes zegt dat Solana-rivaal Aptos (APT) 'veel problemen' kan oplossen voor BlackRock en TradFi: rapport.

Volgens Kiyosaki is de Federal Reserve niet transparant over de werkelijke staat van de Amerikaanse economie. Hij gelooft dat een simpele blik op lokale winkels al aantoont dat de Amerikaanse economie ernstig vertraagt en dat het investeren in goud, zilver en Bitcoin de enige verdediging is.

“Mensen vragen zich af of we in een recessie zitten? Het enige wat je hoeft te doen is winkelen en de winkels bekijken die 60% korting bieden. Zelfs een tweedehands kledingwinkel om de hoek heeft uitverkoop… De Fed kan je niet helpen. Het is tijd om jezelf te redden. Investeer meer in goud, zilver en Bitcoin en stop met luisteren naar zeer goed opgeleide arme mensen.”

*Disclaimer: De informatie in dit artikel is gebaseerd op eigen perspectief en vormt geen financieel advies.*

Scroll naar boven