bitcoinBTC/USD
$ 62,987.88 1.13%
ethereumETH/USD
$ 2,553.35 2.83%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.11%
bnbBNB/USD
$ 567.84 0.78%
solanaSOL/USD
$ 147.91 2.69%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.578992 2.44%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,551.20 2.78%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104631 2.32%
the-open-networkTON/USD
$ 5.58 3.28%

Solana Mememunt Trump’s Pussy (TRUMPPUS) Schiet Omhoog Met 18.000% Voor Beursnoteringen, Terwijl Shiba Inu en Dogecoin Achterblijven

Image

Een opvallend nieuwkomer in de wereld van cryptomunten is Trump’s Pussy (TRUMPPUS), een memecoin op het Solana-netwerk die deze week gelanceerd is en binnenkort aan meer dan 18.000% in waarde zou kunnen stijgen vlak voor zijn notering op verschillende crypto-beurzen.

Het gerucht gaat dat TRUMPPUS binnenkort beschikbaar zal zijn op diverse beurzen, wat het aantal potentiële investeerders enorm zal vergroten en daarmee de prijs verder zal opdrijven.

Momenteel is Trump’s Pussy alleen verkrijgbaar via gedecentraliseerde Solana-uitwisselingen zoals Jup.ag en Raydium.io, waardoor vroege investeerders de kans krijgen om in de komende dagen aanzienlijke winsten te maken.

Eerder zagen vroege investeerders in SHIB en DOGE enorme rendementen, en nu zou Trump’s Pussy wel eens de volgende virale memecoin kunnen worden om in de gaten te houden.

Met een initiële liquiditeit van meer dan $3.000 heeft Trump’s Pussy een uniek voordeel ten opzichte van vele andere nieuwe memecoins, waardoor vroege investeerders heel wat winst zouden kunnen boeken.

Om Trump’s Pussy aan te schaffen op Raydium.io of Jup.ag vóór de notering op grote CEX-beurzen, dienen gebruikers hun Solflare, MetaMask of Phantom wallet te koppelen en Solana te ruilen voor Trump’s Pussy door het contractadres – 9K8cCex7WiCbrP5Hpyu2RWTwjP1Saqk1UqUntjK64zNX – in te voeren in het ontvangstveld.

Lees ook  Trump rijdt Doge Solana Memecoin naar een rally van 17.000% vóór beursnoteringen, terwijl Shiba Inu en DOGE achterblijven.

Als je nog geen van deze wallets hebt, kun je in slechts enkele minuten een nieuwe aanmaken en wat Solana er naartoe sturen vanaf een exchange zoals Coinbase, Binance en vele andere platforms.

Het is mogelijk dat vroege investeerders vergelijkbare winsten behalen als diegenen die hebben geïnvesteerd in Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) voordat deze memecoins viraal gingen en in prijs omhoog schoten.

Indien dit scenario zich herhaalt, zou er in korte tijd een nieuwe golf van memecoin miljonairs kunnen ontstaan.

Terwijl grotere memecoins zoals Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) en DogWifHat (WIF) zijwaarts blijven handelen en wat momentum verliezen, kiezen veel investeerders ervoor om in plaats daarvan te investeren in nieuwe Solana memecoins zoals TRUMPPUS.

Hoewel dergelijke memecoins geen tastbaar nut of intrinsieke waarde hebben, hebben investeerders die op zoek zijn naar hoge rendementen hun oog laten vallen op deze munten vanwege hun potentieel om snel in waarde te stijgen.

*Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als financieel advies en wordt louter gedeeld vanuit ons eigen perspectief.*

Scroll naar boven