bitcoinBTC/USD
$ 62,006.61 0.27%
ethereumETH/USD
$ 2,421.87 0.08%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 562.73 0.25%
solanaSOL/USD
$ 143.33 0.83%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.53041 0.44%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,420.91 0.06%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109081 0.39%
tronTRX/USD
$ 0.153966 0.56%

iAgent Protocol Onthult Revolutionaire Menselijk Getrainde AI-Agent van Visuele Gegevens

Image

# iAgent Protocol: de toekomst van AI in gaming

Het iAgent-protocol heeft onlangs een innovatieve door mensen getrainde AI-agent geïntroduceerd op de Malaysia Blockchain Week en de Asia Blockchain Summit. Deze AI-agent is bedoeld om gamers wereldwijd de mogelijkheid te bieden om gepersonaliseerde game AI-agents te creëren, trainen en verhandelen, wat een revolutie teweegbrengt in de game-industrie.

De AI-agents, genaamd iAgents, zijn getraind vanuit gameplay-beelden van professionele spelers in Counter-Strike en hebben het potentieel om de interactie en innovatie in games naar een hoger niveau te tillen. Door samen te werken met esports-grootheden zoals Alliance en Team Secret, kon het iAgent-protocol een nieuwe standaard zetten voor AI in gaming.

Met iAgent kunnen gamers hun eigen AI-agent trainen en vervolgens verhandelen, verhuren en monetariseren. Of je nu een casual gamer bent of een gamestudio die op zoek is naar hoogwaardige AI-personages, iAgent biedt nieuwe mogelijkheden voor alle spelers in het ecosysteem.

Lees ook  Leidinggevende van dydx onthult dat algoritmische handelsbedrijven storingen veroorzaken in belangrijke crypto-beurzen.

Door gebruik te maken van gedecentraliseerde cloud-infrastructuur en innovatieve GPU-technologie, streeft het team achter iAgent ernaar om gaming te democratiseren. Door de AI-agents als digitale activa te beschouwen, kunnen spelers hun spelstrategieën, stijlen en creativiteit omzetten in unieke digitale representaties.

Het iAgent-protocol belooft de toekomst van gaming te veranderen door gamers de tools en infrastructuur te bieden om hun eigen AI-agents te trainen en te bezitten. Met behulp van de AI_NFT-standaard van LayerZero Labs, krijgen makers volledige eigendom over hun AI-agents, waardoor ze een nieuwe dimensie toevoegen aan het gaminglandschap.

*Let op: Dit artikel is geschreven vanuit ons persoonlijke perspectief en biedt geen financieel advies.*

Scroll naar boven