bitcoinBTC/USD
$ 62,767.82 1.34%
ethereumETH/USD
$ 2,541.49 2.51%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 566.55 0.45%
solanaSOL/USD
$ 145.85 1.56%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.08%
xrpXRP/USD
$ 0.580778 1.94%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,540.55 2.54%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104482 2.06%
the-open-networkTON/USD
$ 5.60 2.60%

Cardano-oprichter Charles Hoskinson: Stemmen op Harris is stemmen tegen Amerikaanse cryptosector

Image

**Cardano-oprichter Charles Hoskinson: Stemmen voor Harris is stemmen tegen Amerikaanse cryptosector**

Als je geïnteresseerd bent in crypto, dan wil je misschien wel even opletten. Charles Hoskinson, medeoprichter van Cardano (ADA), heeft een behoorlijk scherpe waarschuwing gegeven voor de cryptowereld nu we de laatste drie maanden van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024 ingaan.

Volgens Hoskinson blijft de regering van president Joe Biden en vicepresident Kamala Harris zich hardmaken tegen de crypto-industrie. Een interessante ontwikkeling, zeker gezien eerdere berichten die het tegendeel beweerden.

“Eigenlijk lijkt het er nu nog slechter uit te zien. Een stem voor Harris is een stem tégen de Amerikaanse crypto-industrie,” waarschuwt Hoskinson.

Deze uitspraak komt na berichten dat adviseurs van Harris contact hadden opgenomen met grote spelers in de Amerikaanse crypto-industrie, zoals Circle, Coinbase en Ripple. De campagne van Harris probeerde de boodschap over te brengen dat de Democraten “pro-zaken” zijn.

Lees ook  Grayscale CEO Michael Sonnenshein zegt dat opgekropte vraag naar Bitcoin de prijs van BTC stuwt na lancering van ETF

Interessant genoeg sprak de Republikeinse oud-president Donald Trump recentelijk juist zijn steun uit voor de crypto-industrie door aanwezig te zijn op de Bitcoin2024-conferentie in Nashville, Tennessee.

Een recente Zoom-vergadering georganiseerd door congreslid Ro Khanna onthulde echter diepe kloven tussen de crypto-industrie en de regering-Biden. Executives uit de crypto-wereld lieten duidelijk merken hoezeer zij de acties van de Biden-administratie tegen digitale activa hebben betreurd.

Het lijkt er dus op dat de verhoudingen tussen de Amerikaanse regering en de crypto-industrie nog lang niet optimaal zijn. Het is iets om in de gaten te houden als je in crypto investeert of geïnteresseerd bent in de ontwikkelingen in de sector.

*Dit artikel is puur informatief en biedt geen financieel advies.*

Scroll naar boven