bitcoinBTC/USD
$ 62,247.68 0.09%
ethereumETH/USD
$ 2,431.16 0.39%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.02%
bnbBNB/USD
$ 563.70 0.13%
solanaSOL/USD
$ 144.62 0.44%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.531464 0.14%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,430.06 0.40%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109667 0.04%
tronTRX/USD
$ 0.154305 0.16%

YAWN-token lanceert met ambitieus ecosysteem en integratie van e-commerce.

Image

Hallo allemaal, vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met het YAWN-token, een nieuwe speler in de meme-coinmarkt met grote ambities. YAWN is het eerste meme-token dat deel uitmaakt van een ecosysteem ter waarde van maar liefst $1 miljard. Als onderdeel van de Boys Club biedt YAWN houders de mogelijkheid om mee te liften op de groei van het merk en de op de gemeenschap gerichte initiatieven.

YAWN onderscheidt zich door zijn focus op technologie en AI in combinatie met ervaren e-commerce marketingprofessionals die het succesvol opschalen van online bedrijven hebben bewezen. Dit team zal naar verwachting bijdragen aan de groei en het succes van YAWN in zowel de e-commerce- als de cryptosectoren.

Wat YAWN uniek maakt ten opzichte van tokens als DOGE of PEPE, zijn de merchandise en supplementen die ze aanbieden via hun officiële YAWN E-shop. Denk hierbij aan Sleep Gummies, Creatine, Hangover Strips en Calming Capsules. En er komen nog meer items aan, zoals shirts, hoodies, petten en knuffels om het merk verder te versterken.

Lees ook  BTC Streeft naar $63.000 door Positieve Liquiditeit en Technische Doorbraak Signalen

Naast merchandise zal het YAWN-ecosysteem profiteren van beroemdheidsaanbevelingen en uitgebreide invloedscampagnes op verschillende platforms. Ook staan er toekomstige ontwikkelingen op de planning, waaronder een YAWN Sleep App om de slaap van gebruikers te optimaliseren, een AI-geïntegreerde portemonnee met chatbot voor handelaren en een YAWN Web3-game waarin $YAWN, NFT’s en andere beloningen geïntegreerd zullen worden.

Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit eigen perspectief en dient niet als financieel advies.

Wil je meer weten over YAWN en deel uitmaken van de gemeenschap? Je kunt het project volgen op de website, Telegram, X (voorheen Twitter) en Coinmarketcap voor updates en deelnamekansen. En als je geïnteresseerd bent in het YAWN-token, kun je het aanschaffen op de MEXC-beurs en de gedecentraliseerde beurs Uniswap.

Scroll naar boven