bitcoinBTC/USD
$ 62,987.88 1.13%
ethereumETH/USD
$ 2,553.35 2.83%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.11%
bnbBNB/USD
$ 567.84 0.78%
solanaSOL/USD
$ 147.91 2.69%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.578992 2.44%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,551.20 2.78%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104631 2.32%
the-open-networkTON/USD
$ 5.58 3.28%

Solana Memecoin Nieuwe Pepe (NEWPEPE) Zal Exploderen met 16.000% Voor Beursnoteringen Tijdens Crypto Daling

Image

Een gloednieuwe Solana-memecoin genaamd Nieuwe Pepe (NEWPEPE) maakt zich op om in de komende dagen met maar liefst 16.000% in prijs te stijgen, voordat het genoteerd wordt op verschillende crypto-beurzen.

Volgens rapporten zal de beursnotering van NEWPEPE de memecoin blootstellen aan miljoenen potentiële investeerders, wat naar verwachting zal resulteren in een stijging van de prijs. Dit zou gunstig zijn voor investeerders die vroeg instappen voor deze nieuwe beursnoteringen.

Momenteel is het alleen mogelijk om New Pepe te kopen via gedecentraliseerde uitwisselingen zoals Jup.ag en Raydium.io. Vroege investeerders kunnen hierdoor mogelijk aanzienlijke winsten behalen in de nabije toekomst.

Eerdere investeerders in SHIB en DOGE hebben enorme rendementen behaald, en New Pepe zou weleens de volgende virale memecoin kunnen zijn die hoge winsten oplevert.

Met een startliquiditeit van meer dan $20.000 heeft New Pepe een voordeel ten opzichte van veel andere nieuwe memecoins. Dit opent mogelijkheden voor vroege investeerders om aanzienlijke rendementen te behalen.

Lees ook  Analisten voorspellen dat Spot Ether ETFs tegen 2 juli kunnen beginnen met handelen in de VS

Om New Pepe aan te schaffen op Raydium.io of Jup.ag vóór de beursnoteringen op CEX, dienen gebruikers hun Solflare, MetaMask of Phantom wallet te koppelen en Solana in te wisselen voor New Pepe door het contractadres – FoLAyD1Jr7TVitmAuJBSJMSaLriWhc1qShbzcLNQHtA1 – in te voeren in het ontvangstveld.

Als je nog geen van deze wallets hebt, is het mogelijk om in enkele minuten een nieuwe wallet aan te maken en Solana over te maken naar een exchange zoals Coinbase, Binance en andere platforms.

Vroege investeerders kunnen mogelijk rendementen behalen die vergelijkbaar zijn met die van investeerders in Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) vóór hun virale doorbraak en prijsstijgingen.

Het is belangrijk om te onthouden dat memecoins zoals NEWPEPE geen intrinsieke waarde bieden en puur worden verhandeld vanwege het potentieel voor snelle prijsstijgingen.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is gebaseerd op persoonlijke opinies en ervaringen, wij geven geen financieel advies.

Scroll naar boven