bitcoinBTC/USD
$ 63,580.03 1.66%
ethereumETH/USD
$ 2,546.11 4.80%
tetherUSDT/USD
$ 0.999984 0.09%
bnbBNB/USD
$ 569.53 2.12%
solanaSOL/USD
$ 150.72 8.43%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999799 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.586533 0.09%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,546.05 4.88%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106351 1.82%
the-open-networkTON/USD
$ 5.71 1.29%

Aventus Supply Chain Solution toont de impact van Polkadot op de luchtvaartindustrie.

Image

Hey lezers! Hopelijk gaat alles goed met jullie! Vandaag wil ik het met jullie hebben over hoe Aventus, een blockchain-gebaseerde oplossing, de vrachtverwerkingssector op de luchthaven Heathrow heeft veranderd.

Volgens onderzoek van Aventus zorgt deze oplossing voor aanzienlijke verbeteringen in de zichtbaarheid van gegevens, nauwkeurigheid en operationele efficiëntie binnen de sector. Luchtvaartmaatschappijen kunnen kosten besparen door gebruik te maken van op Web3 gebaseerde oplossingen, dit volgens een studie uitgevoerd door Aventus & Airport Perishables Handling (APH) op de luchthaven Heathrow.

De traditionele gereedschappen voor ULD-beheer zijn al jaren hetzelfde gebleven en zijn afhankelijk van handmatige gegevensinvoer. Dit resulteert in uitdagingen op het gebied van zichtbaarheid en nauwkeurigheid van gegevens, veilig delen van informatie en kostbare verliezen voor luchtvaartmaatschappijen.

Maar dankzij de blockchain-technologie van Web3 biedt Aventus een oplossing voor deze uitdagingen. Het maakt onveranderlijke gegevens mogelijk, vermindert administratieve lasten en biedt real-time zichtbaarheid van ULD’s, waardoor luchtvaartmaatschappijen hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren.

In een pilotstudie op Heathrow ontdekte Aventus dat hun blockchain-oplossing de zichtbaarheid van gegevens, nauwkeurigheid en efficiëntie binnen de vrachtverwerkingssector verbeterde. Dit resulteerde in aanzienlijke verbeteringen op verschillende gebieden, zoals een reductie van communicatie- en foutincidenten met 90% en een reductie van 83% in tijd voor handmatige documentatie.

Alan Vey, de oprichter van Aventus, benadrukt het potentieel van blockchain voor de luchtvaart- en toeleveringsketenindustrie. Michelle Roosevelt, directeur bij Aviation Perishables Handling, prijst de technologie van Aventus vanwege de verbeteringen in productiviteit en gebruiksvriendelijkheid.

Lees ook  Bezitten Julian Assange en Koning Charles cryptovaluta?

De luchtvaartoplossing van Aventus brengt grote ondernemingen naar het Polkadot-ecosysteem en belooft nog meer verbeteringen door samenwerkingen over de hele wereld. Dit is absoluut een spannende ontwikkeling voor de luchtvaartsector!

*Disclaimer: Deze tekst is geschreven vanuit persoonlijk perspectief en biedt geen financieel advies.*Heb je al gehoord van Aventus? Deze innovatieve onderneming transformeert de manier waarop klanten vertrouwen opbouwen en groei realiseren door gebruik te maken van toonaangevende Web3-oplossingen. Van het creëren van meer verbonden ervaringen tot het verbeteren van traceerbaarheid en transparantie, Aventus biedt een veilige omgeving voor merken om hun programma’s en productactiveringen te starten.

Opgericht in 2020, is Aventus het enige digitale productextensieplatform dat klanten een betrouwbare Web3-omgeving biedt. Met diepgaande branchekennis en begrip van de behoeften van bedrijven, levert Aventus een krachtige functieset van Web3 gecombineerd met de vertrouwdheid van Web2.

Wil je meer weten over Aventus? Je kunt het volledige rapport hier downloaden. Voor contact kun je Ellie Hyman, het hoofd Marketing bij Aventus, bereiken via [email protected].

Let op: Dit artikel is geschreven vanuit eigen perspectief en bevat geen financieel advies.

Scroll naar boven