bitcoinBTC/USD
$ 62,909.86 0.26%
ethereumETH/USD
$ 2,536.44 4.32%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.03%
bnbBNB/USD
$ 567.13 0.57%
solanaSOL/USD
$ 147.25 3.78%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999743 0.04%
xrpXRP/USD
$ 0.57952 1.37%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,535.07 4.34%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104331 0.52%
the-open-networkTON/USD
$ 5.61 2.37%

Congreslid Ro Khanna wil bijeenkomst organiseren met crypto-leiders en Kamala Harris-campagnemedewerkers: Rapport

Image

**Congreslid Ro Khanna plant bijeenkomst met crypto-leiders en Kamala Harris-campagnemedewerkers: Verslag**

Democratisch Congreslid Ro Khanna is van plan een bijeenkomst te organiseren om de banden tussen de campagne van vicepresident Kamala Harris en de crypto-industrie te versterken. Khanna, een fervent voorstander van crypto binnen de Democratische partij, probeerde een Zoom-bijeenkomst te organiseren tussen het team van Harris en belangrijke figuren uit de crypto-wereld. Dit initiatief werd echter uitgesteld tot later in de week, zo meldt Fox Business-journalist Eleanor Terrett via Twitter.

Volgens Terrett, die zich baseert op “drie bronnen met directe kennis van de situatie,” zouden prominente crypto-belanghebbenden zoals Nationaal Economisch Adviseur Lael Brainard, Witte Huis adjunct-stafchef Bruce Reed en Biden-adviseur Anita Dunn moeten deelnemen aan de bijeenkomst.

Recente ontwikkelingen suggereren dat Harris mogelijk positief staat tegenover toenadering tot de wereld van cryptocurrency. Zo heeft haar campagneteam onlangs David Plouffe in dienst genomen, een voormalig adviseur van Obama die eerder lid was van de Global Advisory Board van Binance. Daarnaast heeft het team van Harris naar verluidt contact opgenomen met crypto-bedrijven zoals Coinbase, Ripple en Circle, met als doel de relatie van de partij met de digitale activasector te versterken.

Lees ook  Robert Kiyosaki zegt dat bankpanieken onzichtbaar zijn, moedigt mensen aan om geld te beveiligen in goud, bitcoin en zilver.

Deze toenadering komt op een moment dat voormalig president Donald Trump, ooit een felle criticus van crypto, heeft geprobeerd zichzelf te profileren als voorstander van digitale activa.

*Let op: Dit artikel is gebaseerd op eigen interpretatie en bevat geen financieel advies.*

Scroll naar boven