bitcoinBTC/USD
$ 62,424.73 0.37%
ethereumETH/USD
$ 2,439.39 1.16%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 564.95 0.57%
solanaSOL/USD
$ 145.41 1.75%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.533831 0.63%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,437.68 1.17%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.11063 1.43%
tronTRX/USD
$ 0.154564 0.45%

GRVT’s zeer verwachte open bèta, aangedreven door ZKsync, gaat vandaag live.

Image

Singapore, Singapore, 5 augustus 2024, Chainwire

Hallo crypto-liefhebbers! Het is eindelijk zover: de hybride cryptocurrency exchange GRVT, beter bekend als “gravity”, lanceert vandaag haar Open Beta Testnet, aangedreven door ZKsync’s eerste officiële Validium ZK Chain. Na maanden van spanning en anticipatie kunnen de 2,5 miljoen testers op de wachtlijst eindelijk genieten van de geavanceerde functies van GRVT.

GRVT combineert het beste van zowel CEXs als DEXs en geeft gebruikers de controle over hun activa met off-chain ordermatching en on-chain settlements die maar liefst 600.000 transacties per seconde verwerken. Deze unieke aanpak zorgt voor razendsnelle transacties en tegelijkertijd veilige settlements op de blockchain.

Om de lancering van het Open Beta Testnet te vieren, biedt GRVT exclusieve beloningen aan vroege deelnemers:

– De eerste 30.000 gebruikers die KYC-verificatie voltooien, maken kans op een deel van de 2,4 miljoen $ZK-tokens en 600.000 loten.
– Claim direct loten na verificatie.
– Neem deel aan Mainnet Day 1 om $ZK-tokens te claimen (meer info volgt).

“GRVT streeft ernaar financiële markten te revolutionaliseren door blockchain-technologie en zelfregieoplossingen te integreren in zowel TradFi als DeFi,” aldus Hong Yea, medeoprichter en CEO van GRVT. “We zijn enthousiast om ons platform open te stellen voor het publiek en te transformeren hoe handel en investeringen plaatsvinden met behoud van traditionele beveiligingsnormen.”

Lees ook  Rechter verleent SEC verlenging in Ripple zaak, verlengt juridische strijd over XRP classificatie.

GRVT wordt ondersteund door Matter Labs, de maker van ZKsync, en geniet steun van vooraanstaande sectorpartners en investeerders zoals Delphi Ventures, Matrix Partners, Hack VC, ABCDE Capital en anderen.

Voor meer informatie en om deel uit te maken van de GRVT-community, bezoek grvt.io.

*Disclaimer: Cryptocurrencies brengen grote risico’s met zich mee. Deze inhoud vormt geen distributie of aanbod van financiële diensten of producten, noch een aanbeveling voor uw specifieke situatie. GRVT is niet gereguleerd en uw fondsen worden niet beschermd onder regulering. Zoek altijd financieel en juridisch advies voordat u beslissingen neemt gebaseerd op deze inhoud.*

Specifiek voor gebruikers in Singapore: GRVT is niet gelicentieerd, goedgekeurd of anderszins gereguleerd door de Monetaire Autoriteit van Singapore (MAS), waardoor gebruikers niet onder MAS-regulering vallen.

Over GRVT:

GRVT (gravity) is een hybride derivatenbeurs die off-chain ordermatching en on-chain settlements met 600.000 TPS mogelijk maakt. Gestart in 2022 en ondersteund door Matter Labs, is GRVT de eerste officiële Validium ZK Chain van ZKsync. Hun missie is het democratiseren van de financiële markten met veilige, zelfregulerende oplossingen voor iedereen die een veilige, efficiënte en eenvoudige handelsomgeving bieden.

Officiële GRVT-website:

Voor persvragen: [email protected]

Sociale media en community: X | LinkedIn | Telegram | Discord

Neem contact op met Reed Li van GRVT via: [email protected]

Scroll naar boven