bitcoinBTC/USD
$ 62,837.84 1.69%
ethereumETH/USD
$ 2,539.16 0.18%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 570.51 0.74%
solanaSOL/USD
$ 145.35 2.12%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.581956 1.44%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,537.35 0.23%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104624 2.14%
the-open-networkTON/USD
$ 5.47 5.60%

Trump houdt van Bitcoin Solana Memecoin zal exploderen met 15.000% voor noteringen op beurzen, terwijl Shiba Inu en Dogecoin achterblijven.

Image

Het lijkt erop dat Trump een liefhebber is van Bitcoin (TRUMPBTC). Een nieuwe Solana memecoin die vandaag is gelanceerd, staat op het punt om mogelijk met meer dan 15.000% in prijs te stijgen de komende dagen. Dit komt doordat volgens rapporten TRUMPBTC binnenkort zal worden genoteerd op verschillende crypto-beurzen. Hierdoor zal de Solana memecoin worden blootgesteld aan miljoenen extra investeerders die geld zullen investeren in de munt en zo de prijs zullen opdrijven. Op dit moment is het alleen mogelijk Trump Loves Bitcoin te kopen via Solana gedecentraliseerde uitwisselingen zoals Jup.ag en Raydium.io. Vroege investeerders kunnen mogelijk enorme rendementen behalen in de komende dagen.

Vroege investeerders in SHIB en DOGE hebben eerder al astronomische winsten behaald en wellicht wordt Trump Loves Bitcoin de volgende virale memecoin. Met een lancering met meer dan $18.000 aan liquiditeit heeft Trump Loves Bitcoin een uniek voordeel ten opzichte van de meeste andere nieuwe memecoins. Als je Trump Loves Bitcoin wilt kopen op Raydium.io of Jup.ag vóór de noteringen op CEX, dien je je Solflare, MetaMask of Phantom wallet te verbinden en Solana in te wisselen voor Trump Loves Bitcoin door het contractadres in te voeren. Mogelijk kunnen er nieuwe memecoin miljonairs ontstaan binnen enkele weken – of misschien zelfs eerder.

Lees ook  Magnify Cash lanceert DeFi-protocol en kondigt eerlijke lancering van $MAG-token aan

Terwijl de Solana memecoin-hype doorgaat, lijken grotere memecoins zoals Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) en DogWifHat (WIF) zijwaarts te handelen in de afgelopen weken en wat momentum te verliezen. Daarom investeren veel SHIB, DOGE en WIF-investeerders nu in plaats daarvan in nieuwe Solana memecoins zoals TRUMPBTC. Hoewel zulke memecoins vaak geen nut of intrinsieke waarde hebben, hebben investeerders die streven naar hoge rendementen ervoor gekozen om in te investeren vanwege hun potentieel om snel in prijs te stijgen.

*Disclaimer: Dit artikel bevat enkel persoonlijke observaties en is niet bedoeld als financieel advies.*

Scroll naar boven