bitcoinBTC/USD
$ 63,805.10 2.61%
ethereumETH/USD
$ 2,538.59 4.80%
tetherUSDT/USD
$ 0.999725 0.15%
bnbBNB/USD
$ 573.88 2.00%
solanaSOL/USD
$ 148.18 6.48%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999595 0.09%
xrpXRP/USD
$ 0.589563 0.23%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,539.12 4.87%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106769 2.33%
the-open-networkTON/USD
$ 5.78 0.81%

Herschrijf deze titel in het Nederlands en houd kort Ethernity Launches the First Entertainment-Focused Layer Two Chain on Optimism’s Superchain

Image

Op 31 juli 2024 kondigt Ethernity, een pionier in blockchain entertainment technologie, de lancering aan van zijn testnet voor Ethernity Chain, een oplossing van de tweede laag speciaal gebouwd voor Fortune 500 entertainmentmerken.

Deze lancering positioneert Ethernity Chain als de entertainmentlaag binnen het ecosysteem van Optimism’s Superchain, samen met brancheleiders zoals Coinbase’s ‘Base’, Worldcoin, Zora en Camp Network.

De Superchain is een netwerk van ketens die een gemeenschappelijke technologiestack delen – Optimism’s OP stack – en bijdragen aan protocolkosten voor het Optimism collectief.

Ethernity Chain is uniek ontworpen om de uitdagingen aan te pakken waarmee de wereldwijde entertainmentindustrie wordt geconfronteerd bij het adopteren van blockchaintechnologie, verpakt met consumentgerichte infrastructuur die alle voordelen van Web 3.0 benut en de complexiteit abstract maakt.

Versterkt door op AI aangedreven DRM (Digital Rights Management) zorgt Ethernity Chain voor robuuste IP-bescherming, cruciaal voor het beschermen van de on-chain activa van gebruikers.

Ethernity lanceert zijn testnet op Optimism’s Superchain – een verenigd netwerk van ketens met gedeelde liquiditeit, beveiliging, communicatie en bestuur dat toegang biedt tot een levendig ecosysteem met meer dan 20 ketens, meer dan 800 apps en $16 miljard TVL (totaalwaarde vergrendeld) – door gebruik te maken van Optimism’s OP stack, geïmplementeerd en gehost door Gelato RaaS (rollup-as-a-service).

Urv Goel, vicepresident en hoofd van wereldwijde zakelijke ontwikkeling bij Optimism Unlimited, zei, ““Door toe te treden tot de Superchain, wordt Ethernity onderdeel van een gemeenschap van bouwers die zich inzetten voor het schalen van Ethereum en het teruggeven aan het ecosysteem. We kijken ernaar uit om Ethernity te ondersteunen terwijl ze blijven innoveren op het snijvlak van Web 3.0 en entertainment.”

Het layer two testnet van Ethernity is nu live, waardoor ontwikkelaars hun toepassingen kunnen verkennen, bouwen en testen voor de lancering van het mainnet.

Ethernity werft actief producten aan in zijn ecosysteem – en een aantal entertainmenttoepassingen zoals games, NFTs (non-fungible tokens), RWA (real-world asset) verzamelobjecten en interactieve mediaprojecten hebben zich al aangesloten bij Ethernity, waarbij aankondigingen van hun lanceringen gepland staan in de komende weken.

Marcelo Pham, medeoprichter en hoofdingenieur van Ethernity, zei, ““Door toe te treden tot het Superchain-ecosysteem met de” Disclaimer: De hier verstrekte informatie wordt alleen voor educatieve doeleinden gebruikt en vormt geen financieel advies. Handel of investeer niet op basis van deze informatie. Altijd uw eigen onderzoek uitvoeren en indien nodig professioneel advies inwinnen.Vandaag markeert de lancering van Ethernity Chain een belangrijke mijlpaal voor ons. Ons doel is om de kloof tussen traditioneel entertainment en blockchaintechnologie te overbruggen, en een platform te bieden waar grote merken kunnen gedijen en innoveren.

Ethernity Chain wordt ondersteund door een netwerk van partners die zich inzetten om eersteklas tools en infrastructuur voor ontwikkelaars te leveren. Ethernity layer two wordt ingezet en beheerd op het Gelato RaaS-platform.

Naast de keteninfrastructuur is Gelato van plan om de nieuwe laag twee te servicen met zijn suite van Web 3.0-cloudservices, waardoor zero gas UX mogelijk is, Ethernity-apps kunnen worden gekoppeld aan elke Web 2.0 API en geverifieerde on-chain willekeurigheid kunnen bieden voor eerlijke on-chain loterijen en dynamische NFT-creatie.

Verdere integraties van derden zullen binnenkort worden aangekondigd, waarbij alles wordt gedekt, van sociale logins voor gemakkelijke toegang, creditcardbetalingen, bruggen, indexers en meer, met als doel om op mainnet te lanceren met specifieke ontwikkelaarstools voor use cases om entertainmentmerken aan boord te brengen van de volgende golf van mainstream gebruikers.

Luis Schliesske, medeoprichter van Gelato, zei: “De entertainmentindustrie staat op het punt te worden verstoord door blockchaintechnologie, en Gelato RaaS is trots om de visie van Ethernity tot leven te zien komen. Ons platform en onze reeks native integraties zorgen ervoor dat Ethernity zich kan richten op het bouwen en schalen van hun producten terwijl wij de onderliggende technische complexiteiten aanpakken.”

Om de ontwikkelaarscommunity verder te ondersteunen, zal Ethernity binnenkort een subsidieprogramma lanceren, waarbij financiering en middelen worden verstrekt om te bouwen op de Ethernity-laag twee.

Dit programma zal marketing, business development, technische ondersteuning en investeerdersconnecties bieden, zodat ontwikkelaars de tools hebben die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

De lancering van de Ethernity testnet volgt op het succes van Ethernity’s initiatieven om bekende entertainment-iconen zoals Lionel Messi en Shaquille O’Neal naar de blockchain te brengen.

Ethernity Chain streeft ernaar deze erfenis voort te zetten door een robuuste en schaalbare omgeving te creëren voor de volgende generatie van entertainment.

Voor meer informatie over Ethernity en om deel te nemen aan het testnet, kunnen gebruikers de website bezoeken.

**Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies, maar is geschreven vanuit eigen perspectief.**

**Over Ethernity**

Ethernity is een op Ethereum layer two gebaseerde oplossing die speciaal is ontworpen voor wereldwijde entertainmentmerken. Het beschikt over ingebouwde op AI aangedreven beveiliging en DRM om intellectueel eigendom on-chain te beschermen.

Met behulp van zijn robuuste infrastructuur en partnerschappen, is Ethernity klaar om het toonaangevende Web 3.0-entertainmenteconomie te worden, en een veilig, milieuvriendelijk en intuïtief platform te bieden voor de volgende generatie entertainment- en bedrijfsproducten.

Voor meer informatie kunnen gebruikers de links van Ethernity hieronder bezoeken.

Website | Telegram | [Twitter](https://twitter.com/ethernitychain)

**Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies, maar is geschreven vanuit eigen perspectief.**

**Over Optimism**

Optimism is een project gewijd aan het schalen van de technologie van Ethereum en het vergroten van zijn vermogen om mensen van over de hele wereld te coördineren om effectieve gedecentraliseerde machtsstructuren op te bouwen.

Het Optimism-collectief bouwt eersteklas software voor het draaien van laag twee blockchains en streeft ernaar om fundamentele governance- en economische uitdagingen aan te pakken in het bredere cryptosysteem.

Het Optimism-collectief is ook toegewijd aan het opbouwen van een duurzaam ecosysteem door middel van retroactieve financiering van publieke goederen.

Door de impactvolle projecten te belonen, schaalt Optimism het huidige Ethereum om financiering te bieden voor de toekomst ervan.

Voor meer informatie kunnen gebruikers de links van Optimism hieronder bezoeken.

Website | X

**Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies, maar is geschreven vanuit eigen perspectief.**

**Over Gelato**

Gelato is een alles-in-één Ethereum RaaS-platform dat zonder beperkingen is gebouwd.

Ontworpen om supersnel, ongelooflijk veilig en oneindig schaalbaar te zijn, stellen Gelato rollups iedereen in staat om hun volledig geservicede laag twee chains te bouwen en in te zetten in een tempo dat native is geïntegreerd met Web 3.0’s.

**Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies, maar is geschreven vanuit eigen perspectief.**Vandaag wil ik het hebben over de lancering van enkele favoriete tools en services om een productieklare Web 3.0 ontwikkelomgeving op te zetten vanaf het Genesis block.

Een van de interessante platforms die je kunt bekijken is Gelato. Ze bieden handige links en informatie die je kunnen helpen bij je ontwikkelingsprojecten. Neem zeker eens een kijkje op hun website en Telegram voor meer details.

Als je op zoek bent naar contactpersonen, dan is James Aitken, de CMO van Ethernity Chain, een goed aanspreekpunt voor verdere vragen. Hij kan je waarschijnlijk meer inzicht geven in de ontwikkelingen op dit gebied.

Disclaimer: Dit artikel bevat gesponsorde content en moet worden beschouwd als promotioneel materiaal. De meningen en uitspraken in dit artikel zijn die van de auteur en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de opvattingen van The Daily Hodl. Ons platform is onafhankelijk van ICO’s, blockchain-startups of bedrijven die adverteren op onze website. Wij geven geen financieel advies en raden beleggers aan om hun eigen onderzoek te doen voordat ze investeren in ICO’s, blockchain-startups of cryptocurrencies. Beleggen brengt risico’s met zich mee en eventuele verliezen zijn jouw verantwoordelijkheid.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door ons te volgen op Twitter, Facebook en Telegram. En vergeet niet om regelmatig onze website te checken voor de nieuwste aankondigingen uit de branche. 🚀

Dat was het nieuwtje van vandaag: Ethernity lanceert de eerste entertainment-gerichte Layer Two Chain op Optimism’s Superchain. Spannende ontwikkelingen in de wereld van blockchain en cryptocurrencies. Blijf ons volgen voor meer updates! 💡

Lees ook  Bitcoinprijs doorbreekt all-time high en overstijgt $72,200 - Dit is wat volgens PlanB en Willy Woo volgt
Scroll naar boven