bitcoinBTC/USD
$ 62,673.79 1.51%
ethereumETH/USD
$ 2,442.25 2.03%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.06%
bnbBNB/USD
$ 567.48 1.60%
solanaSOL/USD
$ 145.74 3.13%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.04%
xrpXRP/USD
$ 0.533014 0.98%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,442.20 2.04%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.110972 2.82%
the-open-networkTON/USD
$ 5.31 2.28%

Trump Fuks Kamala Memecoin Zal Exploderen Met Meer Dan 19.000% Vóór Beursnoteringen, Terwijl SHIB en Dogecoin Achterblijven

Image

Trump Fuks Kamala (TRUMPKAM), een gloednieuwe Solana memecoin die recentelijk is gelanceerd, staat op het punt om in de komende dagen een enorme prijsstijging van meer dan 19.000% te ervaren. Dit komt door de aanstaande notering van TRUMPKAM op verschillende crypto-beurzen, volgens geruchten. Deze beursnotering zal de Solana memecoin blootstellen aan miljoenen potentiële investeerders, wat naar verwachting de prijs aanzienlijk zal doen stijgen.

Op het moment van schrijven is Trump Fuks Kamala alleen verkrijgbaar via decentrale beurzen op Solana, zoals Jup.ag en Raydium.io. Vroege investeerders staan op het punt om flinke winsten te behalen in de nabije toekomst.

Eerder behaalden vroege investeerders in SHIB en DOGE enorme rendementen, en TRUMPKAM zou de volgende virale memecoin kunnen worden. Met een initiële liquiditeit van meer dan $3.000 heeft Trump Fuks Kamala een uniek voordeel ten opzichte van veel andere nieuwe memecoins, waardoor vroege investeerders enorme winsten kunnen behalen.

Om Trump Fuks Kamala te kopen op Raydium.io of Jup.ag vóór de beursnoteringen op CEX, dienen gebruikers hun Solana wallet (zoals Solflare, MetaMask of Phantom) te koppelen en Solana om te ruilen voor Trump Fuks Kamala door het contractadres – DiVKQx3ju7WbHKe8NNHLjoHyuXQyj9zHAL8U2CXAgRDS – in te voeren in het ontvangstveld.

Lees ook  Marathon Digital en andere Amerikaanse mijnwerkers omarmen Bitcoin-accumulatiestrategie te midden van marktvolatiliteit

Indien je nog geen van deze wallets bezit, kun je in slechts enkele minuten een nieuwe wallet aanmaken en Solana van bijvoorbeeld Coinbase of Binance overmaken om de memecoin aan te schaffen.

Vroege investeerders zouden gelijkaardige rendementen kunnen behalen als degenen die investeerden in Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) voordat deze memecoins viraal werden en explosief in prijs stegen. Als dit scenario werkelijkheid wordt, zouden er binnen enkele weken een nieuwe groep memecoin miljonairs kunnen ontstaan.

De hype rond Solana memecoins blijft groeien te midden van grotere memecoins zoals Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) en DogWifHat (WIF), die zijwaarts handelen en momentum verliezen.

Om deze reden investeren vele SHIB-, DOGE- en WIF-beleggers nu in nieuwe Solana memecoins, zoals TRUMPKAM. Hoewel dergelijke memecoins geen praktische waarde hebben, trekken ze investeerders aan die op zoek zijn naar hoge winsten vanwege hun potentieel om snel in waarde te stijgen.

*Disclaimer: Dit artikel is geen financieel advies en de genoemde informatie is louter gebaseerd op persoonlijke observaties en analyses.*

Scroll naar boven