bitcoinBTC/USD
$ 62,673.79 1.51%
ethereumETH/USD
$ 2,442.25 2.03%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.06%
bnbBNB/USD
$ 567.48 1.60%
solanaSOL/USD
$ 145.74 3.13%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.04%
xrpXRP/USD
$ 0.533014 0.98%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,442.20 2.04%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.110972 2.82%
the-open-networkTON/USD
$ 5.31 2.28%

Tanssi ondersteunt Grupo Flow, een van de grootste digitale mediaplatformen in Brazilië, in grote blockchain-uitbreiding op Polkadot.

Image

Tortola, BVI, 25 juli 2024, Chainwire

Hallo allemaal! In een interessante ontwikkeling heeft het Tanssi-appchain-infrastructuurprotocol aangekondigd dat ze een samenwerking aangaan met Grupo Flow, een van de grootste mediatische ecosystemen in Brazilië met meer dan 23 miljoen abonnees op verschillende platforms. Grupo Flow gaat de overstap naar de blockchain maken door de creatie van Flow Chain, en Tanssi zal deze stap mogelijk maken. Dit brengt niet alleen de grote community van Grupo Flow naar de blockchain, maar verbindt hen ook met het interactieve ecosysteem van Polkadot. Door deze strategische integratie kunnen gebruikersbetrokkenheid verbeterd worden, wordt het publieksbereik van Grupo Flow vergroot en ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor contentmakers op het Flow Chain-platform. Hierbij worden zowel de bestaande communitykrachten als nieuwe blockchain-mogelijkheden benut.

Disclaimer: Deze tekst is geschreven vanuit een persoonlijk perspectief en biedt geen financieel advies.

“Wij zijn erg enthousiast over de mogelijkheden en connecties met ons publiek via ons eigen blockchain-platform. We zijn blij met de begeleiding van onze betrouwbare partner op deze reis. Het is nu tijd om de route en routekaart te bestuderen en uit te kijken naar de eerste functies in ons ecosysteem,” aldus Andre Gaigher, CCO bij Grupo Flow.

Grupo Flow, dat bekend staat om zijn grote bereik en invloed in de makerseconomie, is een toonaangevend digitaal mediatisch ecosysteem in Brazilië. Met diverse ondernemingen, waaronder creatieve hubs, softwareontwikkeling en audiovisuele productie, heeft Grupo Flow zijn positie verstevigd als een belangrijke speler in het Braziliaanse medialandschap. Hun platforms, zoals de populaire Flow Podcast, trekken miljoenen volgers en luisteraars aan. Door de overstap naar de Polkadot-blockchainruimte met behulp van Tanssi, streven ze ernaar de digitale betrokkenheid te verbeteren en geavanceerde technologie naadloos te integreren, terwijl ze een geweldige gebruikerservaring blijven bieden.

Disclaimer: Deze tekst is geschreven vanuit een persoonlijk perspectief en biedt geen financieel advies.

De geavanceerde blockchain-infrastructuur van Tanssi zal een soepele overgang naar de blockchainruimte voor Grupo Flow mogelijk maken. Grupo Flow zal Flow Chain lanceren, hun eigen toepassingsblokketen, waarmee gebruikers getokeniseerde interacties kunnen hebben en gedecentraliseerd bestuur kunnen ervaren. De schaalbare infrastructuur van Tanssi zal grote transactievolumes verwerken en een naadloze gebruikerservaring garanderen voor de actieve gemeenschap van Grupo Flow.

Door te integreren met het interoperabele ecosysteem van Polkadot, zal Flow Chain toegang krijgen tot een netwerk van onderling verbonden blockchains en technologieën zoals Moonbeam Routed Liquidity kunnen benutten. Dit biedt robuuste beveiliging, consistente prestaties en uitgebreide groeimogelijkheden. De infrastructuur van Tanssi verlaagt transactiekosten en opent nieuwe inkomstenstromen door middel van stakingsbeloningen en getokeniseerde activa. Deze strategische samenwerking ondersteunt niet alleen de actieve gemeenschap van Grupo Flow, maar opent ook de deur naar nieuwe mogelijkheden in de digitale mediawereld.

Disclaimer: Deze tekst is geschreven vanuit een persoonlijk perspectief en biedt geen financieel advies.Grupo Flow is niet alleen bezig met de overgang naar de blockchain, maar zet ook een nieuwe standaard in de digitale mediawereld door schaalbaarheid, beveiliging en gebruikersbetrokkenheid te verbeteren.

Lees ook  Shiba King (SHIBKING) Memecoin zal met 16.000% exploderen vóór de notering op KuCoin, terwijl Shiba Inu, Bonk en DOGE achterblijven.

**Disclaimer: Dit artikel is gebaseerd op eigen ervaring en geeft geen financieel advies.**

Wat kunnen we verwachten van Grupo Flow met Tanssi?

Grupo Flow wil de digitale wereld van media op zijn kop zetten met de introductie van Flow Houses, geïnspireerd op Soho Houses. Deze locaties staan bekend om hun exclusieve lidmaatschappen en luxe faciliteiten. Flow Houses bieden unieke, getokeniseerde toegang tot high-end locaties en evenementen via blockchain-technologie. Hiermee zet Grupo Flow hun toewijding voort om nieuwe ervaringen te creëren in de mediawereld. De aankomende lancering van Grupo Flow op Tanssi Mainnet later dit jaar markeert een van de grootste integraties van blockchain door een online mediagroep in Brazilië. Door gebruik te maken van de schaalbaarheid en efficiëntie van Tanssi’s infrastructuur en te profiteren van het interoperabele ecosysteem van Polkadot, belooft dit een spannende stap te worden. Voor degenen die interesse hebben om hun project naar de blockchain te verplaatsen, biedt Tanssi een eenvoudig en codevrij platform voor het implementeren van toepassingsketens. Ontdek en lanceer vandaag nog jouw project op apps.tanssi.network.

Over Tanssi Network:
Tanssi’s appchain-infrastructuurprotocol is ontworpen om de implementatie van appchains eenvoudig en snel te maken. Door een chain aan Tanssi te koppelen, wordt deze direct omgezet in een modulaire appchain. Dit zorgt voor een ontwikkelaarsvriendelijke, toestemmingsloze omgeving met alle essentiële infrastructuurelementen om een chain direct operationeel te maken. Belangrijke functies zijn onder andere een gedeeld en gedecentraliseerd netwerk van blokproducenten voor robuuste beveiliging en gegevensopvraagbaarheid, samen met integraties met essentiële tools zoals bruggen, portefeuilles, blokontdekkers, RPC-eindpunten, indexeringen, orakels en meer. Hierdoor kunnen appchains binnen enkele minuten worden geïmplementeerd, een aanzienlijke verbetering ten opzichte van het typische maandenlange proces. Meer informatie vind je op tanssi.network.

Over Grupo Flow:
Grupo Flow opereert als een allesomvattend mediatisch ecosysteem met focus op de makerseconomie. Ze zijn actief in technologie, inhoud, media, productie en reclame. Estudios Flow, het creatieve hart van de groep, telt meer dan 30 makers die streven naar dialoog, pluraliteit en transparantie. Met wekelijks meer dan 70 uur aan content in diverse formats en niches, probeert Estudios Flow landelijke gemeenschapsbanden te versterken. Het ecosysteem omvat ook Flow S.A., Flow Games, Flow News, Flow Sport Club, Venus, Ciência Sem Fim, Amplifica, het digitale agentschap Golden Pill, softwarehuis WolfVision en Flow Labs, gespecialiseerd in audiovisuele producties. De roots van dit initiatief liggen in het invloedrijke Flow, gelanceerd

**Disclaimer: Dit artikel is gebaseerd op eigen ervaring en geeft geen financieel advies.**

Scroll naar boven