bitcoinBTC/USD
$ 63,370.98 2.28%
ethereumETH/USD
$ 2,483.40 2.71%
tetherUSDT/USD
$ 0.999951 0.02%
bnbBNB/USD
$ 573.22 1.85%
solanaSOL/USD
$ 148.86 4.35%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.540062 1.77%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,483.21 2.75%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.113601 4.44%
the-open-networkTON/USD
$ 5.33 2.50%

Ripple werkt aan het overbruggen van de kloof tussen Traditionele Financiën en Web3, volgens President Monica Long

Image

**Ripple werkt aan het overbruggen van de kloof tussen Traditionele Financiën en Web3, volgens President Monica Long**

Ripple, het betaalbedrijf dat bekend staat om zijn inzet voor digitale activa, heeft volgens de president, Monica Long, ambitieuze plannen. In een recent blogbericht van het bedrijf onthult Long dat Ripple streeft naar de toppositie als leverancier van digitale activa-infrastructuren voor financiële diensten.

Volgens Long is Ripple van plan om de wereld van traditionele financiën (TradFi) naar een moderner niveau te tillen door meer functies van het XRP Ledger (XRPL) direct in het bedrijf te integreren. Dit zou de voordelen van gedecentraliseerde financiën wereldwijd op een veilige en compliance-gerichte manier beschikbaar maken voor klanten.

Ripple mikt ook op het dichten van de kloof tussen TradFi en Web3 door middel van geloofwaardigheid, reputatie, vertrouwen en technologische mogelijkheden zoals liquiditeit, bewaring en naleving. Het bedrijf streeft ernaar om een alles-in-één oplossing te bieden voor bedrijven die willen profiteren van blockchain-integratie, maar niet de expertise of middelen hebben om dit intern te ontwikkelen en te onderhouden.

Lees ook  Binance Labs investeert in modulair Layer-1 blockchain project Particle Network.

De president benadrukt dat Ripple zich onderscheidt door de combinatie van ervaring in zowel de traditionele financiële wereld als de cryptowereld. Met een sterke basis op het gebied van diensten als crypto onramps, liquiditeit, bewaring en nalevingsbeleid, zet Ripple in op het evolueren van haar product suite om aan de wensen en behoeften van haar klanten te voldoen.

Ripple is ervan overtuigd dat blockchain-technologie en digitale activa de potentie hebben om snellere, betere en goedkopere financiële diensten te leveren dan bestaande systemen. Het bedrijf blijft dan ook inzetten op innovatieve oplossingen om de kloof tussen TradFi en Web3 te overbruggen en hun visie te verwezenlijken.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en is geschreven vanuit ons eigen perspectief.*

Scroll naar boven