bitcoinBTC/USD
$ 63,022.89 0.70%
ethereumETH/USD
$ 2,548.54 0.12%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.02%
bnbBNB/USD
$ 583.73 2.17%
solanaSOL/USD
$ 146.75 2.50%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.583998 0.44%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,547.28 0.03%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106123 0.52%
the-open-networkTON/USD
$ 5.55 3.37%

President Biden stapt op, geeft Democraten ‘Enorme Kans’ om Crypto Blauw te maken, zegt advocaat Jake Chervinsky.

Image

Met het nieuws dat president Biden niet meer zal deelnemen aan de Amerikaanse verkiezingen van 2024, krijgen de Democraten nu de gelegenheid om een meer positieve houding aan te nemen ten opzichte van crypto om stemmen te winnen, volgens advocaat Jake Chervinsky.

Chervinsky, de chief legal officer van Variant Fund, een durfkapitaalbedrijf voor crypto, benadrukt dat de Democraten een unieke kans hebben om de steun van de crypto-community terug te winnen, iets dat volgens hem van groot belang zou moeten zijn voor de nieuwe kandidaat.

Op dit moment heeft de Democratische Partij nog geen nieuwe kandidaat aangewezen. Toch wordt vicepresident Kamala Harris gesteund door prominente politici, waaronder voormalig president en first lady Bill en Hillary Clinton, en gouverneur Gavin Newsom van Californië.

Chervinsky merkt op dat de Democraten tot nu toe hebben nagelaten om een aanzienlijk deel van de kiezers die crypto als belangrijkste kwestie beschouwen, te bereiken. Hij zegt nu dat “er een kans is voor een nieuwe start.”

“Een nieuwe Democratische kandidaat kan het tij keren en een aanzienlijk aantal crypto-stemmers terugwinnen. Hoewel velen aanvankelijk Republikeins waren, en na jaren onder Biden velen voorgoed verloren lijken voor de Democraten, moet de nieuwe kandidaat deze kans grijpen als de partij serieus is over het winnen van de verkiezingen.”

Hier zijn enkele aanbevelingen die kunnen helpen:

1) Erken crypto als een belangrijke technologie en industrie voor de economische en geopolitieke macht van Amerika, en beloof om de groei van crypto in de Verenigde Staten te bevorderen.

Lees ook  Analist voorspelt meer dan 100% stijging voor Ethereum-rivaal, noemt één altcoin 'super sterk' te midden van crypto-volatiliteit.

2) Erken de beperkingen van de handhavingsgerichte benadering van toezichthouders zoals de SEC, bekritiseer het toepassen van verouderde wetten op crypto en pleit voor op maat gemaakte voorschriften die passen bij de moderne realiteit.

3) Presenteer een beleidsagenda die innovatie in de crypto-sector ondersteunt, terwijl consumentenbescherming gewaarborgd blijft, om te laten zien dat de partij oprecht betrokken is en open staat voor discussie.

4) Maak een lijst van potentiële benoemingen voor belangrijke federale agentschappen zoals de SEC en CFTC, om aan te tonen dat het crypto-beleid niet langer door anti-crypto personen wordt bepaald.

5) Ga direct in gesprek met sleutelfiguren in de crypto-industrie – ondernemers, investeerders, beleidsmakers – om samen te werken aan constructief beleid.

Volgens de voorspellingen van de cryptoweddenschapssite Polymarket heeft Donald Trump momenteel een kans van 64% om herkozen te worden als president, terwijl Kamala Harris een kans van 24% heeft op een overwinning.

*Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit mijn eigen perspectief en is niet bedoeld als financieel advies.*

Het bericht President Biden stapt op, biedt Democraten ‘Enorme Kans’ om Crypto vriendelijker te maken, aldus advocaat Jake Chervinsky verscheen eerst op The Daily Hodl.

Scroll naar boven