bitcoinBTC/USD
$ 63,480.01 1.85%
ethereumETH/USD
$ 2,544.66 4.58%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.06%
bnbBNB/USD
$ 571.67 2.74%
solanaSOL/USD
$ 151.11 8.87%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.587699 0.85%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,543.70 4.59%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106855 2.37%
the-open-networkTON/USD
$ 5.75 0.47%

Mafiabaas Tate Memecoin-investeerder behaalt meer dan 900% rendement, maar wacht op meer dan 22.000% rally voor CEX-notering.

Image

Dit keer hebben we het over Mafia Tate (MAFTATE), een recent gelanceerde memecoin op de Solana blockchain die de aandacht trekt. Sommigen denken dat het de potentie heeft om net zo mainstream te worden als Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB).

Een vroege investeerder in Mafia Tate (MAFTATE) heeft indrukwekkende resultaten behaald – hij heeft zijn initiële investering van $320 zien groeien naar ongeveer $3.000, wat neerkomt op meer dan 900% winst. Niet gek toch?

Deze slimme investeerder stapte slechts enkele uren na de lancering van MAFTATE op Raydium in en heeft tot op heden nog geen van zijn tokens verkocht. Waarom niet? Nou, hij verwacht dat de prijs van Mafia Tate nog eens met 22.000% zal stijgen vanaf het huidige niveau.

Het lijkt erop dat veel beleggers hetzelfde denken, want velen van hen houden vast aan hun MAFTATE-tokens en wachten geduldig op verdere winsten in de komende dagen en weken.

Goed nieuws: in juli zal MAFTATE genoteerd worden op KuCoin, een van ‘s werelds grootste gecentraliseerde beurzen. Dit zal naar verwachting een enorme boost zijn voor het token, aangezien het de toegang tot miljoenen nieuwe investeerders zal vergemakkelijken.

Met een stijging van meer dan 800% en een marktkapitalisatie van $657.000 is Mafia Tate zeker iets om in de gaten te houden. Deskundigen voorspellen zelfs dat de marktkapitalisatie binnenkort $30 miljoen zal bereiken.

Lees ook  Solana ETF Goedgekeurd (SOLAPPRO) Memecoin om 9.000% te exploderen voor KuCoin-notering, terwijl Shiba Inu, Bonk en Dogecoin achterblijven

Op dit moment is het alleen mogelijk om Mafia Tate te kopen via gedecentraliseerde beurzen op Solana, zoals Jup.ag en Raydium.io. Vroege investeerders hebben dus de kans om flinke winsten te behalen in de nabije toekomst.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van MAFTATE op deze platforms, zorg er dan voor dat je je Solflare, MetaMask of Phantom wallet koppelt en Solana ruilt voor Mafia Tate door het contractadres – AHi2iF9QmihvZ9xP7LeczZi2J5pExatYtcDFAMjeZS8 – in te voeren in het ontvangstveld.

Voor degenen die nog geen van deze wallets hebben, is het vrij eenvoudig om er een aan te maken en wat Solana over te maken van een beurs zoals Coinbase of Binance, zodat je kunt beginnen met handelen in deze memecoin.

Investeerders die vroeg instappen in MAFTATE kunnen misschien wel vergelijkbare rendementen behalen als degenen die hebben geïnvesteerd in Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) en Bonk (BONK) toen deze memecoins nog in hun beginfase zaten en explodeerden in prijs.

Als alles volgens plan verloopt, kunnen we binnen enkele weken – of zelfs eerder – een nieuwe golf van memecoin miljonairs zien ontstaan.

_Disclaimer: Dit artikel is puur informatief en biedt geen financieel advies. Handelen in cryptocurrency brengt risico’s met zich mee en het is belangrijk om zelf onderzoek te doen en advies in te winnen voordat je investeringsbeslissingen neemt._

Scroll naar boven