bitcoinBTC/USD
$ 63,249.95 0.43%
ethereumETH/USD
$ 2,563.80 0.12%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.12%
bnbBNB/USD
$ 584.52 2.79%
solanaSOL/USD
$ 147.78 0.07%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.14%
xrpXRP/USD
$ 0.588019 1.45%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,561.38 0.03%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109104 3.76%
the-open-networkTON/USD
$ 5.63 0.84%

Politicus Pepe (POLPEPE) koper maakt meer dan $2.000 winst tijdens Memecoin-rally.

Image

Het lijkt erop dat Politicus Pepe (POLPEPE) de nieuwe ster aan het memecoin-firmament is! Deze pas gelanceerde memecoin op de Solana blockchain heeft het potentieel om net zo’n mainstream hype te worden als Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB).

Een vroege investeerder in Politicus Pepe (POLPEPE) heeft al een enorme winst geboekt, met een stijging van meer dan 800%! Een oorspronkelijke investering van $240 is nu meer dan $2.000 waard.

De slimme investeerder kocht zijn POLPEPE-tokens slechts enkele uren nadat ze op Raydium werden verhandeld, en heeft ze nog niet verkocht. Hij gelooft dat de prijs van Politicus Pepe nog veel verder zal stijgen, mogelijk met nog eens 20.000% vanaf het huidige niveau.

De meeste POLPEPE-kopers houden hun tokens vast in afwachting van nog grotere winsten in de toekomst, in plaats van hun huidige winsten te verzilveren.

In juli zal POLPEPE genoteerd worden op KuCoin, een van ‘s werelds grootste gecentraliseerde beurzen. Dit zal naar verwachting een positieve impuls geven aan de token, doordat miljoenen nieuwe investeerders eenvoudig Politicus Pepe kunnen aanschaffen.

Politicus Pepe is al met meer dan 800% gestegen en heeft een marktkapitalisatie van $1,2 miljoen bereikt. Verwacht wordt dat deze marktkapitalisatie binnenkort zal groeien naar $20 miljoen.

Lees ook  Cartesi kondigt een $1 miljoen Ecosystem Grants-initiatief aan voor specifieke apps

Op dit moment is het alleen mogelijk om Politicus Pepe te kopen via gedecentraliseerde beurzen op Solana, zoals Jupiter en Raydium. Early adopters kunnen hier flinke rendementen behalen in de komende dagen.

Om POLPEPE op deze platforms te kopen, moeten gebruikers hun Solflare, MetaMask of Phantom wallet koppelen en Solana ruilen voor Politicus Pepe door het contractadres – GmkVAWCUG7MQENXvLaxpYTMBwWsgRyWVnU9eYWQwTUWt – in te voeren in het ontvangstveld.

Gebruikers die nog geen van deze wallets hebben, kunnen er binnen enkele minuten een aanmaken en wat Solana overboeken van exchanges zoals Coinbase of Binance om Politicus Pepe te kopen.

Vroege investeerders in POLPEPE zouden vergelijkbare rendementen kunnen behalen als investeerders in Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) en Bonk (BONK) vóór hun virale stijgingen in prijs.

Wie weet, misschien creëert de memecoin-rage binnenkort wel een nieuwe golf van memecoin-miljonairs!

_**Disclaimer: Dit artikel is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en geeft geen financieel advies. Beleggen brengt risico’s met zich mee en het is belangrijk om zelf onderzoek te doen voordat je investeringsbeslissingen neemt.**_

Scroll naar boven