bitcoinBTC/USD
$ 62,767.82 1.34%
ethereumETH/USD
$ 2,541.49 2.51%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 566.55 0.45%
solanaSOL/USD
$ 145.85 1.56%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.08%
xrpXRP/USD
$ 0.580778 1.94%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,540.55 2.54%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104482 2.06%
the-open-networkTON/USD
$ 5.60 2.60%

Analist Jamie Coutts zegt dat deze katalysator mogelijk een parabolische rally in de totale cryptomarktkapitalisatie kan veroorzaken

Image

Een scherpe crypto-analist heeft aangegeven dat één specifieke katalysator de hele crypto-markt kan laten exploderen in een parabolische rally.

Jamie Coutts, hoofdanalist op het gebied van crypto bij Real Vision, is van mening dat kunstmatige intelligentie (AI) enorme groeimogelijkheden biedt voor de wereld van crypto.

“Wat gebeurt er wanneer AI-agenten crypto gaan omarmen? De groeicurve zal parabolisch worden,” aldus Coutts.

Hij voorspelt dat tegen het jaar 2030 de gecombineerde marktwaarde van slimme contractplatforms ergens tussen de $15 biljoen en $25 biljoen zou kunnen liggen als gevolg van het gebruik van digitale activa en blockchain-technologie door AI-agenten.

Coutts wijst er vervolgens op dat belangrijke indicatoren erop wijzen dat altcoins bezig zijn met het vormen van een bodem op de markt.

Hoewel sommige projecten in altcoins misschien niet zullen herstellen, en anderen mogelijk een tijdje zijwaarts zullen bewegen voordat ze later dit jaar nieuwe historische hoogtepunten bereiken.

Naast het bekijken van de Equal Weight Index van de top 200 cryptocurrencies, die de prestaties van deze digitale assets ten opzichte van Bitcoin volgt, kijkt Coutts ook naar het aantal dagelijks actieve gebruikers (DAU) van slimme contractplatforms en een indicator voor het altcoin-seizoen.

“Hoewel de index nog steeds daalt, geeft de altseason-indicator aan dat de recente daling tot 10% (waarbij slechts 10% van de top 200 cryptocurrencies beter presteerde dan BTC over een periode van 90 dagen) hoogstwaarschijnlijk een relatief bodemmomentum was. Historisch gezien was dit altijd het geval. Hoewel altcoins misschien nog wat schommelen op deze niveaus voordat we een gezamenlijke stijging zien, hebben velen solide fundamenten opgebouwd. Het aantal DAU’s is dit jaar met 97% gestegen. Ja, de groei is de afgelopen maand wat afgezwakt, maar we zijn op weg naar meer dan 20 miljoen, vergeleken met 6 miljoen in 2023. De groei zet onverminderd door…

Lees ook  Komt er een Parabolische Piekschommeling? Top Handelaar onthult Upside en Downside Doelen voor Bitcoin (BTC)

Het blijft een uitdaging om door alle minder sterke projecten te filteren, maar het is duidelijk dat velen daarvan, om verschillende redenen – zoals aanbod/ontgrendelingen, suboptimale tokenomics, slechte product-markt fit, afwezigheid van een gemeenschap, enzovoort – nooit hun eerdere hoogtepunten zullen bereiken. Het is cruciaal om te erkennen dat bepaalde sterke layer-1’s en gedecentraliseerde applicaties (dApps) dit wel zullen doen. Blijf de groeitrends volgen. Sommigen zullen naar verwachting nieuwe historische hoogtepunten bereiken in de tweede helft van 2024.”

**Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en reflecteert slechts het persoonlijke perspectief van de auteur. Raadpleeg altijd een financieel adviseur voordat u investeringsbeslissingen neemt.**

Scroll naar boven