bitcoinBTC/USD
$ 62,897.85 0.15%
ethereumETH/USD
$ 2,529.45 4.33%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 568.00 1.09%
solanaSOL/USD
$ 147.57 5.11%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.582548 0.75%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,526.67 4.12%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105103 0.57%
the-open-networkTON/USD
$ 5.64 1.54%

Maffia Tate Memecoin-investeerder veiliggesteld meer dan 900% winst, maar wacht op een rally van 22.000% voorafgaand aan de notering op een CEX

Image

Een opwindend nieuw memecoin genaamd Mafia Tate (MAFTATE) heeft recentelijk zijn opwachting gemaakt op de Solana blockchain en belooft de potentie om net zo populair te worden als Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB).

Een vroege koper van Mafia Tate (MAFTATE) heeft een enorme winst geboekt van meer dan 900%, waarbij een investering van $320 is gestegen naar ongeveer $3.000.

Deze slimme investeerder deed zijn aankoop kort nadat MAFTATE begon te handelen op Raydium en heeft tot op heden nog geen van zijn tokens verkocht. Hij verwacht dat de prijs van Mafia Tate nog eens met 22.000% zal stijgen vanaf het huidige niveau, wat hem nog grotere winsten zou opleveren.

Veel andere kopers van MAFTATE hebben ook besloten om hun tokens voorlopig te houden en te wachten op verdere winst in plaats van hun huidige winst te verzilveren.

Het is interessant om te vermelden dat MAFTATE binnenkort zal worden genoteerd op KuCoin in juli, een van ‘s werelds grootste gecentraliseerde beurzen. Dit kan een enorme positieve ontwikkeling zijn voor het token, aangezien het gemakkelijker wordt voor miljoenen nieuwe investeerders om Mafia Tate aan te schaffen.

Met een marktkapitalisatie die momenteel op $657.000 staat en naar verwachting binnenkort $30 miljoen zal bereiken, heeft Mafia Tate al een stijging van meer dan 800% ervaren.

Lees ook  Onderzoeker ontcijfert verband tussen XRP-prijs en Ripple's inkopen

Momenteel is de enige manier om Mafia Tate te kopen via gedecentraliseerde beurzen op Solana, zoals Jup.ag en Raydium.io. Vroege investeerders kunnen naar verwachting aanzienlijke rendementen behalen in de komende dagen.

Om MAFTATE op deze platforms aan te schaffen, dienen gebruikers hun Solflare, MetaMask of Phantom wallet te koppelen en Solana om te wisselen voor Mafia Tate door het contractadres – AHi2iF9QmihvZ9xP7LeczZi2J5pExatYtcDFAMjeZS8 – in het ontvangstveld in te voeren.

Indien je nog geen van deze wallets hebt, is het eenvoudig om binnen enkele minuten een nieuwe wallet aan te maken en wat Solana erop te storten, wat vervolgens gebruikt kan worden om de memecoin aan te schaffen, vanaf beurzen zoals Coinbase, Binance en vele anderen.

Er wordt gesuggereerd dat vroege investeerders in MAFTATE soortgelijke winsten kunnen behalen als diegenen die hebben geïnvesteerd in Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) en Bonk (BONK) vooraleer deze memecoins viraal gingen en sterk in prijs stegen.

Als deze trend zich voortzet, zouden er binnen enkele weken – of zelfs eerder – een hele nieuwe groep memecoin miljonairs kunnen ontstaan.
*Disclaimer: Dit artikel is gebaseerd op persoonlijke ervaring en niet op financiële adviezen. We raden aan zelf onderzoek te doen voordat je investeringsbeslissingen neemt.*

Scroll naar boven