bitcoinBTC/USD
$ 62,410.72 0.74%
ethereumETH/USD
$ 2,422.60 0.60%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.02%
bnbBNB/USD
$ 565.16 0.55%
solanaSOL/USD
$ 144.73 1.85%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.04%
xrpXRP/USD
$ 0.531168 0.19%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,420.89 0.53%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109962 1.16%
the-open-networkTON/USD
$ 5.29 1.02%

Het Comeback Verhaal van de Shiba Inu: Hoe de Meme Coin alle verwachtingen trotseerde

Image

Het Comeback Verhaal van de Shiba Inu: Hoe de Meme Coin Defied the Odds

– De ontwikkelaars van SHIB plannen tegen het einde van het jaar een community-gestuurd leiderschap, met als doel gedecentraliseerd bestuur.
– Meme’s spelen een cruciale rol in de strategie van SHIB om de overgang van Web2 naar Web3 te bevorderen.
– De evolutie van SHIB van meme token naar een speler in de crypto-wereld benadrukt zijn op de gemeenschap gerichte ethos.

In een exclusief interview met Arabian Business onthulden de hoofdontwikkelaars achter de populaire meme cryptocurrency Shiba Inu (SHIB), bekend onder hun pseudoniemen Shytoshi Kusama en Kaal Dhairya, plannen om tegen het einde van het jaar het leiderschap over te dragen aan de gemeenschap.

Gedurende hun periode van betrokkenheid hebben de twee hun anonimiteit behouden terwijl ze inzicht gaven in hun achtergrond en de evolutie van SHIB van een meme-token naar een belangrijke speler in de wereld van cryptocurrency.

Lees ook  Lif3 werkt samen met BitGo om de beveiliging van Blockchain te verbeteren voor institutionele DeFi Assets.

Kusama, een voormalige Uber-chauffeur in Los Angeles, vertelde hoe een toevallige ontmoeting met een tech-savvy passagier zijn interesse in cryptocurrencies aanwakkerde. Na enig onderzoek naar crypto-handel, voegde hij zich bij de opkomende Shiba Inu-community en raakte snel betrokken bij de ontwikkeling ervan.

Met het zien van het potentieel van het project, bracht hij Dhairya aan boord, een tech-enthousiasteling met ervaring in de voedselbezorgingssector van New York, en bood hem een kans…

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en is puur bedoeld voor informatieve doeleinden vanuit ons eigen perspectief.*

Scroll naar boven