bitcoinBTC/USD
$ 61,775.55 1.05%
ethereumETH/USD
$ 2,432.28 0.52%
tetherUSDT/USD
$ 0.999105 0.08%
bnbBNB/USD
$ 578.33 0.39%
solanaSOL/USD
$ 140.87 1.85%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999864 0.06%
xrpXRP/USD
$ 0.531641 0.56%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,430.83 0.61%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109714 2.09%
tronTRX/USD
$ 0.161017 1.97%

Zero Hash integreert Sui Blockchain-toegankelijkheid

Image

Hallo allemaal, geweldig nieuws uit de crypto-wereld vandaag! Het toonaangevende crypto- en stablecoin-infrastructuurplatform, Zero Hash, heeft aangekondigd dat zijn platformklanten nu de SUI-token van Sui kunnen inschakelen op de layer one blockchain in toegestane rechtsgebieden.

Sui is ontworpen met als doel ongeëvenaarde snelheid, beveiliging en schaalbaarheid te bieden, met bijna directe transactie-afhandeling en ondersteuning tot 297.000 TPS (transacties per seconde). Ontwikkelaars kunnen met behulp van de innovatieve Move-programmeertaal geavanceerde, veilige smart contracts bouwen op het Sui-platform.

De Sui blockchain heeft al meer dan vier miljard transacties verwerkt en heeft laten zien dat het grootschalige toepassingen en diensten kan ondersteunen. Door de integratie van Sui in het ecosysteem van Zero Hash kunnen bedrijven nu naadloos blockchain-technologieën, waaronder Sui, inbedden met minimale wrijving.

Let op: Dit artikel bevat geen financieel advies, maar is slechts informatief vanuit ons eigen perspectief.

Over Sui

Sui is een unieke layer one blockchain en smart contract-platform dat vanaf de grond is ontworpen om digitale eigendom van assets snel, privé, veilig en toegankelijk te maken voor iedereen. Met horizontaal schaalbare verwerking en opslag ondersteunt Sui een breed scala aan toepassingen met ongeëvenaarde snelheid tegen lage kosten.

Voor meer informatie over Sui kunnen gebruikers de website bezoeken.

Over Zero Hash

Zero Hash is een B2B2C crypto-as-a-service-infrastructuurplatform dat platformen in staat stelt digitale assets snel en eenvoudig te integreren via een reeks API-endpoints. Het behandelt de volledige backend complexiteit en regelgevende licenties die nodig zijn om crypto-producten aan te bieden.

Lees ook  Binance Labs kondigt nieuwe investering aan in AI-geactiveerd Layer-2 crypto project.

Let op: Dit artikel bevat geen financieel advies, maar is slechts informatief vanuit ons eigen perspectief.

In Nederland is Zero Hash LLC geregistreerd als een monetair dienstverleningsbedrijf bij FINTRAC.

Zero Hash Australia Pty Ltd. is geregistreerd bij AUSTRAC als een digitale valutawisselprovider, met een geregistreerd aanbiedernummer DCE100804170-001. Dit stelt Zero Hash in staat om haar cryptodiensten aan te bieden in Australië. Zero Hash Australia Pty Ltd. staat ook geregistreerd op het Nieuw-Zeelandse register van financiële dienstverleners, met FSP-nummer FSP1004503.

Een FSP-registratie in Nieuw-Zeeland betekent echter niet dat Zero Hash Australia Pty Ltd. een licentie heeft van een Nieuw-Zeelandse toezichthouder om cryptodiensten te verlenen. Het betekent ook niet dat Zero Hash Australia wordt onderworpen aan actieve regulering of toezicht door een Nieuw-Zeelandse toezichthouder.

Zero Hash Europe B.V. is geregistreerd als een VASP (virtual asset services provider) bij De Nederlandsche Bank, met relatie nummer R193684. Zero Hash Europe Sp. Zoo is ook geregistreerd als een VASP bij de Belastingdienstkamer van Polen in Katowice, met registratienummer RDWW-1212.

Voor meer informatie kunnen gebruikers contact opnemen met Zero Hash via LinkedIn of de website bezoeken.

*Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies en reflecteert enkel onze persoonlijke visie.*

Scroll naar boven