bitcoinBTC/USD
$ 63,700.07 2.81%
ethereumETH/USD
$ 2,491.16 3.11%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.02%
bnbBNB/USD
$ 576.92 2.62%
solanaSOL/USD
$ 149.35 4.40%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.542281 2.13%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,489.82 3.06%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.11437 5.33%
the-open-networkTON/USD
$ 5.35 3.02%

Eenvoudige DVT Module Aangedreven Validatoren Gaan Live

Image

Hey crypto liefhebbers, er is opwindend nieuws in de wereld van Ethereum! De SSV-aangedreven gedistribueerde validators (DVs) zijn nu live als onderdeel van de gloednieuwe Simple DVT Software Module. Deze module staat klaar om stortingen te accepteren en vormt een cruciaal onderdeel van de strategie van Lido, een oplossing voor vloeibaar staken op Ethereum. Het doel? Het diversifiëren van node-operators en het versterken van de veerkracht, distributie en beveiliging van het protocol.

De Simple DVT-module is speciaal ontworpen om een schaalbaarder en toestemmingsloos ecosysteem te bevorderen voor toekomstige DVT-gebaseerde toepassingen. Eridian, de Simple DVT-beheerder bij SSV Network DAO, benadrukte het belang van deze ontwikkeling en verklaarde: “De Lido-middleware die DVT-protocollen, waaronder SSV, gebruikt, is een belangrijke stap om het aantal node-operators aanzienlijk te verhogen en solo-thuisstakers in staat te stellen om deel te nemen als node-operators. SSV is geoptimaliseerd om te dienen als een laag-/niet-coördinerende DVT-oplossing en zal de ontwikkeling van trustless modules in de toekomst vergemakkelijken.”

Lees ook  Zuid Koreaanse cryptomagnaat Do Kwon vrijgelaten in Montenegro te midden van uitleveringsstrijd

De implementatie van DVT binnen de Lido-suite zal het aantal node-operators aanzienlijk doen toenemen, de diversiteit van klanten verbeteren, de fouttolerantie verhogen en mogelijk de vereiste borg verlagen. Node-operators kunnen ook uitkijken naar verminderde hardware- en kapitaalkosten, met opties om verbinding te maken met de gedecentraliseerde infrastructuur van SSV.Network via de aankomende Community Staking Module.

DVT speelt een cruciale rol bij het decentraliseren van ETH-staking, het verminderen van netwerk kwetsbaarheden en het minimaliseren van slashingsrisico’s door validator-operaties onder verschillende partijen te verdelen, waaronder professionele en thuisnode-operators. Dit systeem bestrijdt de centralisatierisico’s die aanwezig zijn in complexe systemen en is een onderdeel van de bredere strategie om het ETH-netwerk verder te decentraliseren. SSV.Network, als een open-source protocol, maakt de creatie van verschillende DVT-aangedreven toepassingen mogelijk en heeft al meer dan 1.000.000 ETH beveiligd met zijn 700+ node-operators.

*Disclaimer: Deze tekst is geen financieel advies, maar een persoonlijk perspectief.*

Scroll naar boven