bitcoinBTC/USD
$ 62,897.85 0.15%
ethereumETH/USD
$ 2,529.45 4.33%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 568.00 1.09%
solanaSOL/USD
$ 147.57 5.11%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.582548 0.75%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,526.67 4.12%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105103 0.57%
the-open-networkTON/USD
$ 5.64 1.54%

Nieuwe Solana Memecoin Trump de misdadiger wint 12.000% en zal met 18.000% stijgen vóór de notering op KuCoin, terwijl SHIBA, BONK en DOGE achterblijven.

Image

Hey daar, crypto-liefhebbers! Er is opwinding in de lucht, want er is een nieuwe speler op het toneel die snel aan populariteit wint. Trump de crimineel (TRUMPFEL), een gloednieuwe Solana mememunt, staat op het punt om een enorme sprong te maken. Voormalige investeerders van Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) en Dogecoin (DOGE) zijn enthousiast over deze nieuwe token en investeren er flink in.

Binnenkort zal TRUMPFEL worden genoteerd op KuCoin, een van de grootste gecentraliseerde beurzen wereldwijd. Dit is fantastisch nieuws, aangezien het de weg opent voor miljoenen nieuwe investeerders om gemakkelijk Trump de crimineel te kopen.

Op dit moment is TRUMPFEL alleen beschikbaar voor aankoop via Solana gedecentraliseerde beurzen, zoals Jupiter en Raydium. Vroege investeerders hebben de kans om in de komende dagen aanzienlijke rendementen te behalen.

Om TRUMPFEL op deze platforms te kopen, dien je jouw Solflare, MetaMask of Phantom wallet te koppelen en Solana te ruilen voor Trump de crimineel door het contractadres – DspvMmTQrMCdaesTCFPf4PPGQxxRf2UPmj5b6CRUdaQf – in te voeren in het ontvangstveld.

Als je nog geen van deze wallets hebt, kun je binnen enkele minuten een nieuwe wallet aanmaken en wat Solana erop storten (die vervolgens zal worden gebruikt om de mememunt aan te schaffen), vanaf een beurs zoals Coinbase, Binance en vele anderen.

Lees ook  Crypto Rabbit Solana Memecoin bereidt zich voor om de strijd aan te gaan met Shiba Inu en Dogecoin

Op dit moment heeft TRUMPFEL een marktkapitalisatie van $2,9 miljoen, met meer dan $60.000 aan vergrendelde liquiditeit. Dit duidt op enorm groeipotentieel.

De munt is al met 3.900% gestegen in de afgelopen 24 uur en er wordt voorspeld dat er nog meer winst kan worden behaald. Investeerders die nu instappen, kunnen binnen korte tijd aanzienlijke winsten maken.

Vroege investeerders zouden rendementen kunnen behalen vergelijkbaar met die van investeerders in Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) en Bonk (BONK) voordat deze mememunten viraal gingen en explosief in prijs stegen.

Als dit scenario zich herhaalt, kunnen we binnen enkele weken – of zelfs eerder – een nieuwe golf van mememuntmiljonairs zien ontstaan.

*Het verhandelen van cryptovaluta brengt financiële risico’s met zich mee. Deze informatie wordt verstrekt vanuit ons persoonlijk perspectief en vormt geen financieel advies.*

Scroll naar boven