bitcoinBTC/USD
$ 61,902.59 0.02%
ethereumETH/USD
$ 2,414.41 0.57%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 562.10 1.41%
solanaSOL/USD
$ 142.83 0.62%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.00%
xrpXRP/USD
$ 0.529842 0.32%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,413.32 0.56%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.108667 0.64%
tronTRX/USD
$ 0.153273 1.31%

Copper en Sui werken samen aan de ontwikkeling van volledige institutionele toegankelijkheid.

Image

*Copper en Sui werken samen aan de ontwikkeling van volledige institutionele toegankelijkheid*

Op 26 juni 2024 in Londen, Verenigd Koninkrijk, kondigde Copper, een vooraanstaande partij op het gebied van digitale activa-custody en -beheer, een spannende nieuwe integratie aan met Sui, een high-performance laag één blockchain en smart contract platform.

Dit strategische partnerschap zal een solide custody-infrastructuur bieden voor stablecoin- en RWA-uitgevers op Sui, zoals Ondo (USDY). Dit betekent een belangrijke stap voorwaarts in het verbinden van institutionele financiën met on-chain mogelijkheden op het Sui Network.

Met Copper aan boord heeft het Sui-ecosysteem nu de benodigde infrastructuur om institutionele spelers te laten profiteren van Sui’s toonaangevende decentrale technologieplatform. Dit voldoet aan de behoefte van financiële instellingen die op zoek zijn naar efficiënte treasury-diensten voor hun tokens.

De eerste fase van ondersteuning voor SUI en native Sui-tokens is voltooid, waardoor Copper nu als custodian kan dienen voor deze activa. De directe beschikbaarheid van Copper’s infrastructuur op Sui betekent dat het klaar staat om vandaag nog grote institutionele handelaren en market makers van dienst te zijn.

Lees ook  Grote herstellingen op komst voor Ethereum (ETH) en Solana (SOL), volgens cryptohandelaar

Verdere ontwikkelingen op het gebied van staking en DeFi zijn in ontwikkeling en zullen binnenkort worden geïntegreerd, waardoor de functionaliteit van Copper’s aanbiedingen op Sui aanzienlijk wordt uitgebreid.

Dmitry Tokarev, CEO van Copper, zei hierover: “We zijn verheugd om deel uit te maken van het Sui-ecosysteem als custodian. Met de ontwikkeling van staking en DeFi-functies kijken we uit naar de evolutie van deze samenwerking.”

*Disclaimer: Dit artikel dient ter informatie en reflecteert onze persoonlijke visie. We geven geen financieel advies.*

Scroll naar boven