bitcoinBTC/USD
$ 61,991.61 0.41%
ethereumETH/USD
$ 2,412.89 0.29%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 562.70 1.28%
solanaSOL/USD
$ 142.24 0.58%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.09%
xrpXRP/USD
$ 0.530854 0.54%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,412.17 0.32%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.10923 0.31%
tronTRX/USD
$ 0.153755 1.76%

Lingo kondigt openbare presale aan voor zijn token.

Image

Lingo, het innovatieve project dat een lonende token wil ontwikkelen, heeft met trots zijn openbare presale aangekondigd. Als een voorloper in gamified, op RWA-gebaseerde beloningssystemen, is Lingo ontworpen voor de nieuwe golf van consumentencrypto. Gebruikers kunnen $LINGO inzetten of taken uitvoeren om echte beloningen te kunnen winnen.

Let op: Dit artikel is geschreven vanuit het perspectief van de auteur en biedt geen financieel advies.

Lingo’s beloningsecosysteem is partnerschappen aangegaan met top Web3-projecten zoals Magic Eden, Travala en Fizen. Door deze samenwerkingen kunnen beloningen worden ingewisseld bij meer dan 3.000 merken, waaronder Spotify, Netflix, Starbucks, Nike en PlayStation, waardoor gebruikers echte waarde kunnen ontvangen. Dit is essentieel voor de adoptie op grote schaal, aangezien dit een van de hoofduitdagingen is op het gebied van crypto. Door deel te nemen aan het Lingo-netwerk kunnen gebruikers mogelijk echte beloningen verdienen als actieve en passieve deelnemers aan het ecosysteem.

Met Lingo-investeerders die meer dan $3 miljard aan activa beheren, streeft Lingo ernaar om voorop te lopen in de Real-World Assets (RWA)-beweging. Door gebruik te maken van RWA op basis van Base en Solana, stimuleert Lingo tastbare beloningen via zijn innovatieve ecosysteem. Met een groeiende interesse in RWA staat Lingo op het punt om een nieuwe grens in de cryptosector te openen.

Lingo introduceert een nieuw model om tastbare gemeenschapsbeloningen te genereren die worden ondersteund door Real World Assets. Het bedrijfsmodel herinvesteert platformkosten in RWAs, waardoor er een consistente waarde en samengestelde groei ontstaat in de beloningspool.

Let op: Dit artikel is geschreven vanuit het perspectief van de auteur en biedt geen financieel advies.

Lingo Islands, Lingo’s recente SocialFi-campagne die viraal ging op crypto Twitter met meer dan 8 miljoen tweets en een half miljoen deelnemers in minder dan vier weken, biedt exclusieve voordelen. Houders van Eerste Klas, Business Class, Priority Pass en Economy Pass-tickets ontgrendelen speciale prijzen, prioritaire toegang en verhoogde kans op toewijzing.

Lees ook  Toezichthouder SEC bekritiseerd voor afwijken van historische richtlijnen in handhaving van Uniswap

Details van de openbare presale:
– Verkoopplatform: Officiële Lingo-website
– Officiële aankondiging: Lingo’s officiële X-account
– Lanceerdatum: 27 juni 2024, 11.00 uur EST, 17.00 uur CET, 23.00 uur HK

Lingo heeft al opmerkelijke resultaten behaald:
– $12 miljoen opgehaald in de private ronde, met $35 miljoen aan overinschrijving
– 700.000 actieve gebruikers
– Ondersteund door Google Cloud Web3 Startup Program grant
– $50 miljoen aan brandingcontracten met mainstream beroemdheden en makers

Het Lingo-team bestaat uit experts uit de sector, onder leiding van een medeoprichter die eerder John-Paul heeft opgericht en voor $150 miljoen is overgenomen. Lingo-adviseurs zijn professionals met ervaring bij bedrijven als Black Rock, Booking, Microsoft en Google.

Lingo wordt ondersteund door toonaangevende investeerders en strategische investeerders, waaronder bekende figuren uit de cryptowereld.

Gebruikers kunnen zich aansluiten bij Lingo om de adoptie van mainstream crypto te transformeren en mogelijke echte wereldbeloningen te verdienen. Geïnteresseerde gebruikers kunnen de officiële kanalen van Lingo in de gaten houden voor meer informatie over hoe ze kunnen deelnemen aan de openbare presale en kunnen bijdragen aan de toekomst van consumentencrypto.

Lingo is een toonaangevend gamified, op RWA-gebaseerd beloningsecosysteem, ontworpen om echte beloningen te bieden voor de volgende golf van consumentencrypto. Ondersteund door investeerders en adviseurs van topniveau, streeft Lingo ernaar om in het derde kwartaal van 2024 gelanceerd te worden en de RWA- en beloningsruimte te leiden met zijn revolutionaire model.

Let op: Dit artikel is geschreven vanuit het perspectief van de auteur en biedt geen financieel advies.

Scroll naar boven