bitcoinBTC/USD
$ 62,529.75 1.62%
ethereumETH/USD
$ 2,535.50 2.43%
tetherUSDT/USD
$ 0.999655 0.06%
bnbBNB/USD
$ 565.53 0.67%
solanaSOL/USD
$ 145.48 1.42%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999876 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.579101 2.30%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,534.94 1.97%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104195 2.18%
the-open-networkTON/USD
$ 5.59 2.77%

Summer.fi introduceert RAYS-punten om gebruikersbetrokkenheid te belonen.

Image

June 20, 2024 – Londen, Verenigd Koninkrijk

Hey daar, crypto-liefhebbers! Het gedecentraliseerde financieringsplatform Summer.fi heeft zojuist de lancering aangekondigd van hun nieuwe puntensysteem genaamd RAYS. Dit systeem is speciaal ontworpen om gebruikers aan te moedigen en te belonen voor het actief gebruik van de app en de ondersteunde protocollen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste fasen van dit beloningsprogramma.

### Retroactieve Deelname

Op 18 juni 2024 werd een momentopname genomen om huidige en voormalige gebruikers van Summer.fi te erkennen, evenals diegenen die momenteel verschillende protocollen en diensten gebruiken binnen het bredere DeFi-ecosysteem, en degenen met een actieve portemonnee. Meer dan twee miljoen gebruikersadressen zullen RAYS ontvangen op basis van hun activiteitsniveaus.

### Retroactief Punten Claimen

Van 20 juni tot 17 september hebben gebruikers met toegewezen RAYS vanuit de Retroactieve momentopname drie maanden de tijd om hun RAYS op te eisen. Gebruikers die momenteel Summer.fi gebruiken of in het verleden hebben gebruikt, zullen automatisch hun RAYS opeisen. Niet-Summer.fi-gebruikers moeten echter gedurende minstens 14 dagen een positie openen op Summer.fi om hun RAYS te claimen.

### Toevoegen van RAYS

Vanaf 18 juni begonnen de punten zich op te bouwen voor actieve Summer.fi-gebruikers op basis van hun platformgebruik en de omvang van hun posities. RAYS zullen zich gedurende drie jaar, tot 17 juni 2027, opbouwen voor actieve posities en kunnen worden versterkt door extra activiteiten uit te voeren zoals het toevoegen van automatiseerfuncties, het migreren van posities van andere frontends en het ruilen van tokens met ‘vermenigvuldigen’ en ‘rendement lus’ functies.

Lees ook  Analist voorspelt 'Moon' stijging voor DeFi Altcoin, zegt dat één cryptocurrency tot leven komt

Het is zelfs mogelijk om meer RAYS te verdienen door extra activiteiten uit te voeren, zoals het langer openhouden van posities.

Dit RAYS-programma is een stap in de voortdurende inspanningen van Summer.fi om de gebruikerservaring te verbeteren en de acceptatie van hun geavanceerde DeFi-oplossingen te stimuleren.

Door gebruikersbetrokkenheid te stimuleren en loyale gebruikers te belonen, streeft Summer.fi ernaar om hun positie als een toonaangevend platform in DeFi verder te versterken.

Over Summer.fi

Summer.fi is een platform voor DeFi dat gebruikers in staat stelt om stablecoins te lenen tegen hun favoriete cryptocurrencies, hun blootstelling te vergroten met ‘vermenigvuldigen’ en een competitief rendement te behalen – dit alles op één plek. De missie van Summer.fi is om het meest vertrouwde startpunt te zijn voor het inzetten van kapitaal in DeFi.

Het team bestaat uit gepassioneerde denkers en bouwers die gedreven zijn om een betere gebruikerservaring te bieden voor alle DeFi-gebruikers, terwijl ze tegelijkertijd het potentieel van activa benutten.

**Let op: Dit artikel is gesponsord en moet worden beschouwd als promotioneel materiaal. De meningen en uitspraken die hierin worden geuit, zijn die van de auteur en vertegenwoordigen niet de mening van The Daily Hodl. Investeren is op eigen risico. Doe altijd grondig onderzoek voordat je besluit te investeren in cryptocurrencies of blockchain-gerelateerde projecten.**

Volg ons op Twitter Facebook Telegram.

Bekijk de nieuwste aankondigingen uit de branche.

Het bericht Summer.fi lanceert RAYS Points om gebruikersbetrokkenheid te belonen verscheen eerst op The Daily Hodl.

Scroll naar boven