bitcoinBTC/USD
$ 63,841.10 1.43%
ethereumETH/USD
$ 2,663.08 3.12%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.00%
bnbBNB/USD
$ 595.61 2.17%
solanaSOL/USD
$ 146.89 0.30%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.592065 0.92%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,662.57 3.16%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.108061 0.36%
the-open-networkTON/USD
$ 5.64 0.15%

Institutionele investeerders kijken naar blockchain-getokeniseerd commercieel vastgoed.

Image

**Institutionele investeerders tonen interesse in blockchain-getokeniseerd commercieel vastgoed**

Het lijkt erop dat institutionele beleggers in de rij staan om blockchain-getokeniseerde aandelen van hoogwaardig commercieel vastgoed te verwerven zodra er meer mogelijkheden beschikbaar komen. Dit werd gemeld door Kunal Bhasin, digitale activa co-lead bij KPMG Canada, tijdens de Toronto Collision Conference.

Bhasin legde uit dat de tokenisatie het landschap van eigendomsrechten van grote commerciële gebouwen zou kunnen veranderen, die tot nu toe voornamelijk in handen waren van vermogende vastgoed- en pensioenfondsenbeheerders. Met tokenisatie zouden institutionele beleggers, waaronder family offices, de kans krijgen om delen te bezitten van aanzienlijke eigendommen zoals het Eaton Center in Toronto en andere grote gebouwen.

Hoewel Bhasin gelooft dat institutionele beleggers hier een belangrijke rol in zullen spelen, benadrukte hij dat veel van hen de voorkeur geven aan een meer gecontroleerde omgeving, ondanks de voordelen van gedecentraliseerde financiële technologie.

Lees ook  Onthuld: Oliekoning Pepe Memecoin Koper Maakt 6.500% Winst, Maar Houdt Vast Voor Nog Een 20.000% Rally

De acceptatie van getokeniseerd vastgoed evolueert langzaam. Zo haalde Bitfinex Securities in april slechts $342.000 op voor een tokenized asset raise voor een 4.500 vierkante voet groot Hilton-hotel op de internationale luchthaven van El Salvador, wat ver onder het doel van $6,25 miljoen lag.

Bhasin voorspelt ook groei in getokeniseerde Treasurys en geldmarktfondsen. Echter blijven reputatierisico’s een zorg voor vermogensbeheerders en banken die terughoudend zijn om actiever deel te nemen aan de cryptoruimte vanwege het verleden van fraude en oplichting.

Desondanks is Bhasin optimistisch over de toekomst en benadrukt hij de vooruitgang die wordt geboekt in het opsporen van illegale activiteiten dankzij technologie zoals blockchain-analyse. Hij waarschuwt dat niet betrokken zijn bij crypto en digitale activa uiteindelijk een carrièrerisico kan vormen, omdat concurrenten mogelijk wel voorop lopen.

*Disclaimer: De informatie in dit artikel is gebaseerd op eigen inzichten en is geen financieel advies.*

Scroll naar boven