bitcoinBTC/USD
$ 63,259.95 0.45%
ethereumETH/USD
$ 2,553.15 5.23%
tetherUSDT/USD
$ 0.999951 0.02%
bnbBNB/USD
$ 569.72 1.02%
solanaSOL/USD
$ 148.21 5.22%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999773 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.582211 1.09%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,552.45 5.21%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105116 0.20%
the-open-networkTON/USD
$ 5.64 1.47%

Pantera Capital zegt dat Solana marktaandeel zal winnen van Ethereum en andere concurrenten – hier is waarom.

Image

Volgens analisten van het crypto hedgefonds Pantera Capital staat Solana (SOL) op het punt om marktaandeel te winnen van Ethereum (ETH) en andere layer-1 concurrenten.

In hun recentste Blockchain Letter stellen Pantera-analisten Franklin Bi, Cosmo Jiang en Eric Wallach dat Solana’s monolithische architectuur het een aanzienlijk voordeel geeft ten opzichte van andere blockchain-projecten.

“Solana’s monolithische ontwerp en voortdurende focus op optimalisatie bieden duidelijke voordelen op het gebied van gebruikerservaring, flexibiliteit voor ontwikkelaars en beveiliging. Naarmate de blockchain-industrie volwassener wordt, plaveien deze sterke punten de weg voor Solana om te gedijen en marktaandeel te veroveren op concurrerende ecosystemen. Hoewel er nog uitdagingen zijn, staat Solana stevig in haar schoenen. De adoptie door retail investeerders groeit, ontwikkelaars tonen interesse om innovatieve toepassingen te bouwen en de waardecreatie versnelt. Terwijl het ecosysteem blijft evolueren en volwassen worden, duiden Solana’s architecturale voordelen en bloeiende gemeenschap op een veelbelovende toekomst.”

Lees ook  Crypto Beer waarschuwt voor valse opmars en vervolgens forse correcties voor Bitcoin en Ethereum

De analisten stellen dat diverse indicatoren erop wijzen dat Solana een voorkeursecosysteem wordt, waaronder stijgende tokenlanceringen, het gebruik van DEX en stakingbeloningen.

“De zaak voor Solana ontvouwt zich in real-time, met cruciale fundamenten zoals groei in gebruikersbestand en toenemende transactiekosten… Samengevat, de combinatie van Solana’s groeiende retail gebruikersbasis, baanbrekende tokenlanceringen, krachtige groei van DEX (gedecentraliseerde uitwisselingen) en toename in stakingbeloningen vormt een overtuigende onderbouw. Solana’s architecturale voordelen stellen het in staat om een aanzienlijk deel van de nieuwe vraag binnen de blockchainruimte op te vangen, waardoor het zichzelf versneld positioneert als concurrent van Ethereum.”

Solana wordt verhandeld voor $136 op het moment van schrijven, wat neerkomt op een stijging van 1.6% in de afgelopen 24 uur.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en reflecteert slechts ons eigen perspectief.*

Scroll naar boven